Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bevállalnál egy csúnyább nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnál egy csúnyább nőt, hogyha vele jó a szex?

Figyelt kérdés

Vagy inkább legyen szép, és nem számit hogy rossz az ágyban?

Arra vonatkozik a jó szex, amikor valakinek több az igénye a misziben, sötétben jellegü nőknél.

2023. márc. 14. 07:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
68%

19.

Az igen! "Csak súrlódás..." Ezt megjegyzem és "elteszem egy humorosba".

Vannak ilyen emberekék az oldalon, én olyannal találkoztam, aki szintén nagyon értelmes volt, de mikor előadta, hogy a szülők kötelessége a gyerekeiket megtanítani maszturbálni és utalásokat tett arra, hogy milyen jó, ha együtt csinálják, akkor ott egy kicsit megállt bennem az ütő.

2023. márc. 14. 09:46
 22/31 anonim ***** válasza:
72%

"Ettől függetlenül amit a kérdező leír, az szexuális kihasználás."

Attól függ, hogyan értette.

Ha mindkét nem beleegyezik a szexuális aktusba, és nem hitegetik egymást komolyabb dolgokkal, plusz figyelnek egymásra a szexben, akkor (szerintem) nem használ ki senki senkit, függetlenül a belső indítékoktól.

De ha valamelyik fél hitegeti a másikat, plusz csak a maga szexuális kielégülése érdekli, akkor kihasználja, és tárgyiasítja a másik felet.

2023. márc. 14. 09:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha egyáltalán nem jön be, akkor nyilván nem. De ha csak arról van szó, hogy egy objektív szemmel gyönyörű nőhöz képest egy átlagosat, aki még tetszik nekem, akkor igen. Nem hiszem el ezt a bullshitet, hogy a "legjobb" hajszolása az biztos út lenne egy boldog kapcsolathoz és hogy nem lehet szeretni olyat, aki ezen a túlidealizált képen kívül esik.
2023. márc. 14. 09:49
 24/31 anonim ***** válasza:
92%

Csúnya nőként írom hogy a nagy többség bevállalná, de csak szexre, felvállalt kapcsolatra vagy házasságra még véletlenül sem!

Én is jártam már hasonlóképpen, vártam évekig hogy majd komolyabb dolog is lesz belőle, nem csak szex....de nem lett.

És az is igaz, hogy ilyenkor a nő csak egy szexuális segédeszköz, egy használati tárgy.

Az viszont már a nő sara(!), hogy ezt idejében felismerje (nekem ez a nagy rózsaszín köd miatt nem sikerült), és ne hagyja magát csak szexre használni.

Házasodni vagy komolyan elköteleződni már senki sem akar egy csúnya nővel, csinálhat az illető bármit az ágyban. És amelyik nőben van egy kis tartás, értékeli magát annyira hogy nem hagyja magát szexre használni, az a nő inkább egyedül marad (ha nem kapcsolatfüggő).

Nem kell egy férfinak sem "bevállalni" és egy hazug kapcsolatban lenni, mert egy normális kapcsolat szereteten/szerelmen kellene hogy alapuljon (a kölcsönös vonzalom mellett). Nem a - "bevállalom szegénykét bármilyen csúnya is, mert jó kis szexuális segédeszköz lesz belőle" - gondolatok mentén kell egy nővel kapcsolatot létesíteni.

Nem véletlenül van egyre több nő aki már tudatosan tartja távol magát a férfiaktól (kivétel a normális gondolkodású, nem farokvezérelt férfiak!).

2023. márc. 14. 10:13
 25/31 A kérdező kommentje:

6. “ Ha a szex meg rossz az elején akkor fejleszteni kell, megbeszélni,hogy ki mit szeretne és hogyan.” Ha a nővel van baj, akkor mindjárt a férfinak kell tenni, hogy nőnek jó legyen. Fordítva meg mi van? Rossz vagy az ágyban takarodj. Nagyon max kővetkező alkalomra a férfiért tevés, vagy bármiféle segítség nélkül, a férfi oldja meg mag.

Tők igazságos amit csináltok.

2023. márc. 14. 10:19
 26/31 anonim ***** válasza:
46%
Ha sötétben szereti csinálni vagy te vak vagy gyakorlatilag mindegy
2023. márc. 14. 10:49
 27/31 anonim ***** válasza:
85%

Dehogyis! Miért akarnék olyannal szexelni, aki nem tetszik?

F29

2023. márc. 14. 10:55
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

38/f

2023. márc. 14. 14:07
 29/31 anonim ***** válasza:
95%
Na most kinek mi a csúnya? Haveroktól többször kaptam meg, hogy rajtam kívül a nőim a világon nem kellenének senkinek. Nekem viszont tetszettek, tetszenek! És ez számít!
2023. márc. 14. 17:28
 30/31 anonim ***** válasza:
95%
29. Végre egy értelmes válasz! :)
2023. márc. 14. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!