Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bevállalnál egy csúnyább nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállalnál egy csúnyább nőt, hogyha vele jó a szex?

Figyelt kérdés

Vagy inkább legyen szép, és nem számit hogy rossz az ágyban?

Arra vonatkozik a jó szex, amikor valakinek több az igénye a misziben, sötétben jellegü nőknél.

2023. márc. 14. 07:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
24%

Na, azért nem állítsuk be azokat a férfiakat "lélekrombolónak" mind, akik bevállalnak egy csúnya nőt.

Ez igazságtalan, és ráadásul burkoltan a nőt emeli fel, mint aki egy szegény áldozata a férifiak önző szexuális vágyaiank.

Pedig nem mindig van ez így.

Akit én vállaltam, ott a választásom nem tisztán a kangörcsön nyugodott, mert a személyisége megfogott, érzelmeim támadtak iránta. De be kellett látnom szex közben, hogy nekem fontos a vizuális látvány is, legalább minimális szinten, amit ő nem hozott.

Magáról a nőről:

Előttem 6 pasival volt együtt. Ezek közül az egyik egy 50 körüli manus volt, akinek 17 évesen a szeretője volt.

Egy másik pasit pedig megcsalt az exével, majd ignorálta a srácot.

Engem pedig villámgyorsan dobott az első komolyabb nehézségek után.

Tehát nem kell a nőket sem túlértékelni, (a csúnya nőket sem) mivel ugyanúgy tudnak tenni a pasikkal rosszat, ahogyan erre a másik nem is képes.

Tisztelet persze a kivételnek mindkét oldalon.

Ez azért így nem igaz. Általában a nők elnézőbbek a pasik külsejével. A férifiak azok, akik vizuálisabbak, és kevesebbet jelent nekik a belső. Kivéve persze a szapioszexuális réteget.

#5 voltam.

2023. márc. 14. 08:51
 12/31 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy kreténség.

Egyébként pedig aki nem tetszik , nem vonzó, arra fel sem állna.

2023. márc. 14. 09:00
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
14. Arccal is megmondanád a tutit? 😆😂
2023. márc. 14. 09:05
 14/31 anonim ***** válasza:
87%

"Ez igazságtalan, és ráadásul burkoltan a nőt emeli fel, mint aki egy szegény áldozata a férifiak önző szexuális vágyaiank."

Fáj az igazság.

2023. márc. 14. 09:15
 15/31 anonim ***** válasza:
67%

Nem. És ezért már kaptam pár kellemetlen jelzőt életem során ("férfiatlan", "nyápic", "töketlen"), de nem zavar pár bunkó hőbörgése, akik még a szamarat is előveszik, ha épp erekciójuk van.

Életemben kettő nővel feküdtem le, mindkettő tetszett külsőre. Minőség a mennyiség felett áll.

2023. márc. 14. 09:26
 16/31 anonim ***** válasza:
7%

Ha végigolvastad volna az érvelésem normálisan, akkor nem vonnál le ilyen téves következtetést.

Pont arról írok, hogy egyik nem sem jobb a másiknál, így ez a szélsőséges feminista elfogultság teljesen alaptalan.

2023. márc. 14. 09:31
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

"akik még a szamarat is előveszik, ha épp erekciójuk van"

Egyszer itt az oldalon vitatkoztam egy férfival, aki amúgy ijesztően normálisan fogalmazott ahhoz képest, hogy a mondandója lényege az volt, hogy a kecske is játszik, hisz a szex csak súrlódás.

2023. márc. 14. 09:31
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Pont arról írok, hogy egyik nem sem jobb a másiknál, így ez a szélsőséges feminista elfogultság teljesen alaptalan."

Egyik nem sem jobb a másiknál. Ettől függetlenül amit a kérdező leír, az szexuális kihasználás.

2023. márc. 14. 09:32
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

18. Ráadásul te ezt a szexuális kihasználást támogatod.

Ezek után azt hiszed, jó ember vagy?:)

2023. márc. 14. 09:40
 20/31 anonim ***** válasza:
41%

A jó szex nagyon fontos. Ha ott passzol minden, és alig várom a következő alkalmat, ráadásul már az elején felkeltette az érdeklődésemet akkor eleve nem látom csúnyának, vagy valamit mindenképp nagyon vonzónak láttam a nőben.

Ha pedig minden más is stimmel, akkor miért ne legyen az adott hölgyel kapcsolat? Az nekem nem számít, hogy mit gondolnak mások a párom külsejéről.

2023. márc. 14. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!