Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban manapság egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban manapság egy férfi örüljön annyira annak ha egy csinos nő idejét szánja egy randira hogy minimum egy drágább éttermet fizetnie kellene?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

"Remélem utána azért nem sírsz be, mikor az ágyban teljesíteni kell."

Nem kell. Ez a te beteg fejedben van csak.

2023. márc. 14. 09:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát sok nőnek pont az a visszataszító, ha első randin egyből rongyrázással akar levenni a lábamról. Gyakorlatilag villogni akarsz, hogy mennyi pénzed van, ezzel automatikusan ilyen alapokra helyeznéd a kapcsolatot. Köszi nem.

Különben sem szeretek idegenek előtt enni és amúgy is elcsépelt az éttermezés.

Egy séta valami parkos vagy korzós helyen, esetleg egy fagyi vagy kávé/limonádé. Lehetőleg mindenki a sajátját fizetve, bár ez megint olyan dolog amit nagoyn nehéz átnyomni az anyagias pasik fején...

2023. márc. 14. 10:21
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
11. O értem én, csak ha neked nem ilyen, akkor minek osztod az észt, hogy a férfiak ilyenek? Az itt síró férfiaknak legalább, van első kézből tapasztalata az anyagias nőkkel. Nektek férfiakat szidóknak mi van? Előítélet? Mert valahogy mindig az a duma, hogy nektek tökéletes a kapcsolatotok. Az xytol hallottam miért erősebb, mint a tapasztalat?
2023. márc. 14. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem osztottam az észt, az az első válaszom.

Inceleknek hogy lenne már nőkkel tapasztalatuk? Fórumokon hergelik egymást elképzelt szituációkkal.

2023. márc. 14. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
14. Nem vagyok incel. Csak a te fejedben él az a tévhit hogy mindenki, aki rosszat mer mondani a nőkről incel.
2023. márc. 14. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Első randira soha nem mennék étterembe vacsorázni. HA nem tetszik a másik, akkor nem akarok vele órákig együtt lenni. Enni meg főleg nem szeretek ilyen helyzetben, ahhoz már egy kialakult kapcsolat kell. Az meg, hogy kapcsolatban milyen programokat talál ki együtt a pár, már rajtuk múlik. Akinek anyagilag megerőltető néha elmenni étterembe, az magához hasonló szinten keresgéljen barátnőt.
2023. márc. 14. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!