Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetek így népszerű a bulizós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így népszerű a bulizós menő nők körében?

Figyelt kérdés

Jóképű vagyok és sportos. De csak 11 cm a farkam. 30 éves vagyok és szűz. A méretem tartott vissza de mostmár segített az orvosom feloldani bennem ezt a gátat.

Szeretnék Techno bulikba, fesztiválokra, kaszinóba, felnőtt klubbokba járni. És minden alkalommal hazamenni szép csinos , tapasztalt nőkkel.

Igaza van az orvosomnak hogy a méret nem számít? És nyugodtan csajozzak?

2023. márc. 13. 11:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Buliban csajozni lehet, ha tetszel neki, vagy eléggé részeg, amúgy nem.
2023. márc. 13. 11:28
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
1. ez az élet minden területére igaz, nem csak buliban 😂
2023. márc. 13. 11:35
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

20 cm alatt kicsi. Ilyen merettel nem kezd egy csinos no.

Azt hittem plasztikai sebesz megcsinalta. De a pszichologus idiota. Fdkudjon le veled akkor o.

2023. márc. 13. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha valaki úg ymeg yoda másokhoz hogy neki ekkora vagy akkora a farka, akkor nem amérettel lesz a gond.

A legtöbb esetben amikor kiderül, hogy mekkora a farkad akkor már meztelenek vagytok. És onnan általában nem szoktak visszafordulni a nők, max több alkalom nem lesz, ha nem vagy jó a zágyban. De 11 centivel még lehetsz jó simán, alényeg, hogy orgazmust okozz, ahhoz meg elég ennyi.

Szóval eddig sem a farkad mérete, hanem a szorongásod miatt voltál kudarcos. Ha most feloldották a szorongásodat, akkor éppenséggel van esélyed, de én javaslom ne a lotyók felszedésére öszpontosíts 30 éves szűzként...

2023. márc. 13. 11:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

"És minden alkalommal hazamenni szép csinos , tapasztalt nőkkel."

Farokmérettől függetlenül kicsit azért magasra lősz így szüzen, nem érzed úgy? 😂 Az első jó sok alkalommal mindenki béna a szexben, nem sokat tudnál nyújtani csinos, tapasztalt nőknek.

2023. márc. 13. 12:07
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
30 evesen, azert illene tudnod mi az abra ezen a teren, egyebkent vilagbajnok is lehetsz, akkor sem lesz 100% sikerratad. Nekem is van egy minifarku haverom, modell es bomlanak utana a nok, eleg sokat megfektetett klubbokbol, persze innen tudom, hogy kicsi a farka, mert sok csaj locsog errol, de a poen az, hogy ennek tudataban is leakarnak fekudni a nok vele. Szoval egyreszt nem szamit, de sosem volt hosszukapcsolata, szoval lehet a szex megsem annyira jo vele, csak siman azert akarnak vele dugni, mert jo fogas es presztizs vele lenni.
2023. márc. 13. 12:10
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Hazavihetsz minden nap másik nőt, mert aki egyszer volt már veled, másodjára nem fogja akarni.
2023. márc. 13. 13:20
 8/22 anonim ***** válasza:

"Szeretnék Techno bulikba, fesztiválokra, kaszinóba, felnőtt klubbokba járni. És minden alkalommal hazamenni szép csinos , tapasztalt nőkkel."

Hát bátya, a koktélvirslid, ami nőt sem látott még, nem lesz túl maradandó élmény tapasztalt jócsajoknál a kétperces műsoridő alatt, csak hogy kicsit kezeljem a várakozásaidat..

2023. márc. 13. 13:48
 9/22 anonim ***** válasza:
11 centis farokkal, 30 éves szűzként én nem feltétlenül hajtanék egyből a falu csődöre brandre, de hát ahogy érzed ugye.
2023. márc. 13. 13:50
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
Én egyáltalán nem tartom menőnek a bulizók nőket, gyakorlatilag azért mennek a buliba hogy valaki felszedje őket, akár egy alkalomra. Ezekben keresztbe is beléjük fog férni.
2023. márc. 13. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!