Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amelyik férfinek csak 13 cm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfinek csak 13 cm a farka az sose lesz népszerű a bulizós csajoknál?

Figyelt kérdés
Szóval a szép és csinos nők között van egy réteg akik 15-25 év között minden héten bulikba járnak. Kefélnek csak úgy egyalkalmasban több 100x is. Nekik ha szembe jön egyszerű Jóska 13 centivel. Őt nem fogják kinevetni?
2023. febr. 3. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem
2023. febr. 3. 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha emiatt komplexusos, rossz dumálja van, unalmas stb, akkor ejtés van jah.
2023. febr. 3. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Soha.
2023. febr. 3. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Van egy haverom. Állítása szerint 12 centis farka van, de jól öltözik, Audija van és imádják a csajok. Azt mondják qrva jó az ágyban ... amíg együtt vannak. Egyszer összeszedtem egy kis csöcsös-faros húsgombócot, akivel fél évig volt együtt (dobta egy másik csaj miatt). Nekem sincs hatalmas farkam 15-16 környéke ... nem szotkam méricskélni. Kinyaltam a csajt és kegyetlenül megdugtam. El volt ájulva tőlem, hogy Ő ilyet az XY-nal még nem élt meg. Ő adta le a sztorit, hogy a srácnak tényleg kicsi, ráadásul hamar ellő. Csak a csajok a lóvé miatt imádják és ragaszkodnak hozzá. Na, husika velem sem a "földöntúli szexért" (ugyanis mindezek ellenére messze nem volt az) van együtt ... csak nekem nem Audim van, hanem Lexus-om. De erre is buknak a kis ribik.

Nem a farokméret számít, hanem a vagyon!!!!!!

2023. febr. 3. 12:59
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Pénz számít egyértelműen
2023. febr. 3. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Meleg körökben lehet még sikere mint passzív fél
2023. febr. 3. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem ezt a kérdést sose

Szerinted a lányok vonalzóval a kezükben járkálnak?😁

2023. febr. 12. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
5 jól leírta, sajnos vagy nem, ezt a világot éljük.
2023. febr. 13. 08:52
 9/12 NTBS ***** válasza:
65%
Simán lehet. Egyetlen nő sem tudja előre, hogy mi van a férfi gatyában.
2023. febr. 13. 12:40
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
A saját tapasztalataim alapján azt mondom, nem a méret a konkrét probléma, hanem a méretből adódó frusztráció és komplexusok. Volt átlag alatti méretű pasim, én voltam az első barátnője. Teljesen jól meglettem volna ezzel, ha nem feszült volna egyfeszt a farkán, ami rajta kívül senkit nem érdekelt btw. Mindennel is próbálta komplenzálni a komplexusát, befeszült szex közben és idővel generált magának ezzel merevedési gondokat. Féltékenykedett, gyanúsítgatott és rajtam vezette le a saját feszkóját. Ebből a típusból egy elég is volt.
2023. márc. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!