Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog meg keresni?

Figyelt kérdés
Mielott 3 hetre elutaztam volna,volt egy sraccal egy randim, regeteget flortolt velem, a simizte a kezem amikor beultunk valahova es a vegen megkerdezte hogy megcsokolhat-e amire mondtam hogy nem, mert bar nem keresek semmi komolyat azert nekem kell par talalkozo hogy legyen vonzalom a reszemrol. Aztan hazakisert, es utana irtam is neki, hogy remelem ezt nem ugy vette, hogy nem erdekel, csak nekem egy kicsit meg kell elobb ismernem az embert. Ott meg chateltunk egy kicsit es irta, hogy nagyon jol erezte magat, meg milyen kar hogy most ennyi idore elutazom. Ez kb 2 hete volt es azota ram se irt.... Pedig mondtam neki hogy szeretem ha valaki erdeklodik felolem... Szerintetek csak egy egyejszakast akart vagy lehet keres meg?
2023. márc. 12. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem fog keresni.

Habár 120%-ig úgy gondolom, hogy egy embernek joga van akármikor, akárkinek a közeledését visszautasítani, és ezt mindenkinek kötelessége a legeslegnagyobb tiszteletben tartani... Szerintem elég szarul esik, amikor megkérdezel egy csajt, hogy megcsókolhatod-e, és ő nemet mond.

Én természetesen megérteném és udvariasan elfogadnám a helyzetet, de többet nem keresném az illetőt, az biztos.

2023. márc. 12. 23:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Kar, pedig ugy gondolom meg 1-2 talalkozo utana lehetett volna koztunk valami. Nekem hiaba jon be valami a vonzalomhoz egy picit ismernem is kell... Nekem ugy tunt hogy nem esett neki annyira rosszul. Foleg hogy nem volt kinos a helyzet...
2023. márc. 12. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az tűnik fel, hogy azt mondod, nem akarsz kapcsolatot. Ha a srác komoly kapcsolatot szeretne, akkor annak a kombinációja, hogy te nem szeretnél, és hogy úgy tűnt, ő jobban érdeklődik irántad, mint te iránta, bőven elég indok lehet neki ahhoz, hogy ne várjon rád 3 hetet. Ha pedig nem akar komoly kapcsolatot, akkor egy kósza numerára sokkal hamarabb találhat jelentkezőt 3 hétnél.
2023. márc. 13. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő tényleg akart tőled valamit, te meg nem. Az ő részéről lehet már inkább továbblépett valami komolyabb felé.
2023. márc. 16. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt kommunikálod, hogy nem érdekel téged. Akkor miért várod, hogy pitizik neked?
2023. márc. 16. 22:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!