Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a mai nőknek magasabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a mai nőknek magasabbak az elvárásai, mint a férfiaknak, ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 20:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az a nehéz, hogy férfinak született. A világon a legnagyobb előny neki hátrány. Tényleg életképtelen. És persze ugat, mint egy dühös pincsi. Legalább elvonulna kussban.
2023. márc. 13. 09:12
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem magasabbak. A férfiaknak is ugyanolyan magas elvárásai vannak.

Fejezzük már be az egymásra mutogatást, semmi értelme ennek a sok előítéletes nyafogásnak.

2023. márc. 14. 09:22
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Inkább úgy fogalmaznék, a mai nők nem igazán tudják, hol a helyük. Mondjuk 165 cm-es kamudiplomás nő, átlagos értelmi képességekkel is min. 185 cm-es intelligens sportos férfit akarnak.

Ami csak azért vicces, mert a mai nők a testükön kívül túl sok mindent nem tudnak nyújtani: közönségesek, idegbeteg, arrogánsak. Ha domináns vagy, megfekteted őket párszor, aztán ennyi.

Ezzel szemben a legtöbb férfinak bőven elég egy átlagos kinézetű, bájos, viszonylag értelmes nő, ha komoly kapcsolatról van szó.

2023. márc. 16. 13:58
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

"Mondjuk 165 cm-es kamudiplomás nő, átlagos értelmi képességekkel is min. 185 cm-es intelligens sportos férfit akarnak."

A "kamudiploma" miben zárja ki, hogy valaki gerjedhet egy sportosabb testre, nem értem a logikát.

2023. márc. 16. 14:03
 25/27 anonim ***** válasza:
89%

Nincs olyan, hogy "hol a helyük"! Nem kutyákról, emberekről beszélünk! Elvárni is mindenki azt vár el, amit akar. Addig míg van, aki ezeket az igényeket kielégíti, hol a probléma?? Ha a "165 cm-es kamudiplomás nő, átlagos értelmi képességekkel" talál egy 185 cm-es intelligens sportos férfit, aki őt akarja, kinek mi köze hozzá?

Az egyáltalán nem igaz, hogy a mai nők a testükön kívül mást nem tudnak felmutatni, max annyira amennyire az igaz, hogy a férfiak is csak ennyit tudnak nyújtani. Egy nő sokkal több a testénél, az hogy van, aki ennyit tud felmutatni, nem jelenti, hogy nincs a másikra is millió példa. Pasikban is sok az idegbeteg, a közönséges, az arrogáns, a tahó és még sorolhatnám. Ezek nem kizárólagosan női tulajdonságok.

Saját tapasztalataim alapján meg a legtöbb férfinek pont nem elég egy átlagos kinézetű, bájos nő. Köztük is bőven akadnak, akiknek egekben az elvárásaik. Itt is volt pár hónapja egy kérdés, hogy linkeljenek átlagos nőket... mondani sem kell, teleszórták modell kinézetű, bőven átlag feletti nőkkel a kérdést, mondván ez kb az átlagos meg max 10/6. Szóval hagyjuk, hogy a férfiaknak alacsonyabb van a léc a kinézetet illetően.

2023. márc. 16. 14:47
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

Én annak a logikáját sem értem, hogy mi köze annak, hogy valaki milyen magas ahhoz, hogy neki milyen magasak tetszenek?

Tán a férfiak maguknál max 10 kilóval könnyebb nőt keresnek? Vagy a saját hajuknál 10 centivel hosszabb hajú nőt? Miért csak a testmagasságnál akarják ezt szabályozni?

2023. márc. 16. 22:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Én se nagyon nértem ez a dolgot a magassággal.

Én 172 vagyok, a barátom 193... Ezek szerint túl alacsony lennék hozzá? :D Netán egy ennyire magas férfi 180 fölötti nőt kellene keressen? Csak mert az eléggé leszűkítené a lehetőségeit. :D

Egyébként meg én azt látom, hogy sokan akarnak jobbat, mint önmaguk, és ezzel egészen addig semmi baj nincs, amíg nem hisztiznek be.

2023. márc. 17. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!