Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a mai nőknek magasabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a mai nőknek magasabbak az elvárásai, mint a férfiaknak, ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 20:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2%
Közösségi média appok, filterek, photoshop, impulzívitás, rövidlátás, konzumerizmus, igénytelenség, intelligencia problémák, NPC élet stb.
2023. márc. 12. 21:43
 12/27 anonim ***** válasza:
11%

"Kinek a hibája, hogy egy lyuk uralja az életed?"

Elsősorban anyámé, aki egy pöccsel a lábaim között szült meg.

Másodsorban a társadalomé, aki gond nélkül elnézi a férfitöbblet problémáját és esze ágában sincs tenni ellene.

Harmadrészt az enyém, mert nem öltem még meg magamat nyomoromban

2023. márc. 12. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem, csak a tied. A te hibád egyedül. Dolgozhatsz magadon, de ha öngyihez is lúzer vagy, nyilván nem fog menni.

(Amúgy a sperma dönti el, mi leszel, úgyhogy apád hibája.)

2023. márc. 12. 22:11
 14/27 anonim ***** válasza:
24%

13#

S ha szépen dolgozok magamon, egy szép napon a társadalmunk hasznos nyomorultja lehetek, nő nélkül életem végéig. Sőt, ha leadom én is az igényeket a föld alá, akkor akár még párkapcsolatom is lehet.

Milyen kár hogy ezekre így nem vágyom!

2023. márc. 12. 22:42
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

14

Akkor ne dolgozz magadom, kit érdekel? :D

Az igények és az erőviszonyok egymást szülik. Én is abszurnak látom néha a stílust, ahogy a barátnőim elhajtják a férfiakat, de hát baszki... Lehet, nem kéne mindenkihez odamenni, mindenkinek bókolni, mindenkit leszólítani. Magatokat infláljátok el.

2023. márc. 12. 22:50
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

Akkor sem az én hibám és felelősségem sem az hogy megszülettem, sem az hogy férfinek születtem. Az én felelősségemet ebben a képletben túl nehezen találni meg

A ti felelősségeteket már tárgyaltuk egy másik kérdésben, és valahogy arra jutottunk hogy nektek ez a helyzet nagyon tetszik, ezért vállajátok a teljes felelősséget ezért a borzalomért.

Végülis szerintetek (nektek) így a legjobb

2023. márc. 12. 23:28
 17/27 anonim ***** válasza:
83%

És áruld már el anyádnak vagy épp bárki másnak mi a felelőssége abban, hogy te éppen fiúnak születtél..? Annyira vicces, hogy mindenki felelős, anyád, a társdalom, csak épp te nem. Önkritika 0.

Messze nincs akkora férfi többlet, mint hiszitek, továbbá NEM a társadalom hibája, hogy neked nincs nőd! Szabad párválasztás van, bárki udvarolhat bárkinek, bárki próbálkozhat bárkinél és bárki mondhat nemet vagy épp igent bárkinek. Igen, te is mondhatsz nemet bármelyik nőnek, ahogy a nők is mondhatnak neked vagy bármelyik másik férfinak nemet. Meglepő módon senkit nem lehet kényszeríteni, hogy olyannal legyen kapcsolatban, akivel nem akar.

Nagyon szánalmas ez az ujjal mutogatás és a felelősséghárítás. Milyen érdekes, hogy átlagos meg átlag alatti férfiak milliói vannak kapcsolatban/házasságban, nekik valahogy sikerült, pedig ők sem születtek puncival a lábuk között, sem jóképűnek. Itt lenne az ideje a siránkozás helyett alapos önvizsgálatot tartani.

Vannak nők, akiknek magas elvárásaik vannak, mint ahogy bőven vannak férfiak is, akiknek egekben az elvárásaik. Itt is rendszeresen sírnak a kívül-belül ocsmány incelek, hogy nekik vékony és csinos nők kellenek. Volt egy kérdés, ahol átlagos nőket kellett linkelni, ezek a jó madarak meg sorba linkelték a bőven átlag feletti gyönyörű nőket, mondván ezek átlagosak, meg max 10/6-osak... Bizony, a férfiak igényei is el vannak szállva, a többségnek a kicicomázott, vékony, feszes instamacák kellenek, aztán amikor azok inkább a szintjükön lévő jóképű pasit választják, akkor megy a köpködés. Tükörbe kéne nézni.

2023. márc. 12. 23:56
 18/27 anonim ***** válasza:
4%

"Annyira vicces, hogy mindenki felelős, anyád, a társdalom, csak épp te nem. Önkritika 0."

Szerinted is durva ugye?

Amúgy egy kicsit elnézted:

Anyám csak azért felelős hogy megszült, nem azért mert fiunak szült. Azért hogy fiúnak születtem persze hogy nincs felelőssége senkinek (nekem sem), a társadalmunknak az a felelőssége csak hogy a problémát semmibe veszi és nem törődik vele, nem az hogy ez így alakult

Szánalmas?

Eléggé, mint rengeteg más ebben a világban

Szégyellem? Nincs mit szégyellnem, mert nem tehetek róla

Esélyem a rendes életre sosem volt és nem is lesz, de ezt nem tudom szégyellni mert az okok amiket örököltem az nem az én személyes felelősségem alatt alakultak ki.

Azt a tükröt néha azért alkalmazhatnátok ti is csajok!

2023. márc. 13. 07:44
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azt a tükröt néha azért alkalmazhatnátok ti is csajok!"

Ja, az önsajnáltatás eddig sok embernek bejött, igazi alfa tulajdonság.

2023. márc. 13. 07:51
 20/27 anonim ***** válasza:

Fentebb azt írtad anyád felelőssége, amiért pöccsel a lábad között szült meg. Tanulj meg akkor értelmesen fogalmazni, ez ugyanis pontosan azt jelenti, hogy szted anyád hibája, hogy fiú lettél.

A társadalomnak semmi köze a te magánügyi problémáidhoz! Férfiak és nők millió, milliárdjai vannak kapcsolatban, szóval hagyjuk ezt az ujjal mutogatást. Az, hogy neked nem jön össze a párkapcsolat az nem a társadalom hibája. Szabad párválasztás van, szabadon lehet bárkinél próbálkozni, udvarolni, mégis hova kéne már ennél nagyobb szabadság?! Senki nem kényszeríthető arra, hogy olyasvalakivel jöjjön össze, akivel nem akar, ez evidens, ebbe senki nem szólhat bele.

Mint fentebb írtam, rengeteg férfi és nő él kapcsolatban/házasságban, bizony, rondák is, kövérek is, nem csak a jóképűek meg a csinosak. Épp itt lenne az ideje mélyen magadba nézni, hogy neked ez miért is nem jön össze, mert erről bizony te is tehetsz, nem mindig a másikban kell keresni a hibát.

A másik hibáztatása, mártírkofás, önsajnáltatás rettentően visszataszító tulajdonságok, ha eddig még nem tudtad volna.

2023. márc. 13. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!