Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan férfi, aki 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki 35-40 évesen a szüleivel él és van barátnője?

Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 16:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%

Hajaj!

Haver a szüleivel élt. Mama főzött, mosott rá, de ő mindenben segítette őket. Földrajz tanár volt. Mindig voltak barátnői, párhuzamosan több is. Nem akart nősülni, azt mondta, hogy nem alkalmas rá. Bulikon, táborokban összemelegedett ezzel azzal, mindig volt kolléganő, akikhez eljárt. Sármos, kulturált srác, buktak rá a magányos tanárnénik.

Aztán ennek is vége lett, megállapodott egy 10 évvel fiatalabb, elvált nőnél. Akkor már a srác 60 felé járt. Azt mondta, hogy legyen, aki majd elkíséri élete végéig, s majd eltemeti, elvette feleségül.

2023. szept. 26. 00:57
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

Ismerek 50 felettit aki a szüleivel él, főznek rá.

Alkalmi kapcsolatai vannak, nem visz haza senkit.

Lehet hogy ő nem akar normális kapcsolatot, de az is lehet hogy hosszútávon nem felel meg egy nőnek.

2023. okt. 3. 20:20
 13/31 anonim ***** válasza:
67%
És ez is egy tanár , utolsó válaszoló voltam.
2023. okt. 3. 20:21
 14/31 anonim ***** válasza:
89%
Igaz óriási különbség, de a szüleim élnek velem, ugyanis ápolásra szorulnak. Barátnőm nincs, feleségem van.
2023. okt. 4. 08:15
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi 4-en testvérek mind szülőknél lakunk, és 3-an nagykorúak, én 21, másik 23 meg egy 27. Belőle egy házas, egy eljegyzett, én meg párkapcsolat. Meg a kisebb 17 is kapcsolatban, de az gyerek, szóval nyilvánvaló, hogy mamahotel. Tudom, nem a leírt korosztályban vagyunk, de releváns, mert a fiatalok elég anyagiasak manapság, és azt hiszik mindenkinek segge alá tolják a lakást.
2023. dec. 16. 23:54
 16/31 NTBS ***** válasza:
Biztosan vannak.
2023. dec. 17. 19:29
 17/31 Barito ***** válasza:
100%

A párkapcsolat alapja a megfelelő külső által kiváltott fizikális-szexuális VONZALOM.

Nem mamahotel ellenes alapú.

Aki vonzó, az kell a nőknek, ha mamahotelben él is.

2024. jan. 7. 18:43
 18/31 anonim ***** válasza:
67%
45 évesen. És még csóró is vagyok. És nem fogatlan, bagószagú, pöriszaftos- mackónadrágos barátnőm van. :)
2024. jan. 7. 19:53
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Aha.

Szép mese.

2024. jan. 8. 00:35
 20/31 A kérdező kommentje:

Miért írná trollkodásból?

Nekem talán másik városba kellene költöznöm, mert Bács megye székhelyén ezért nem jönne össze velem egyetlen nő sem tudomásom szerint.

2024. jan. 8. 16:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!