Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan nő aki régen maffióz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan nő aki régen maffiózókkal,vállalkozózókkal volt együtt,de mostanra megidősödött,milyen pasikat keteshet így?

Figyelt kérdés

40 fölött van már a nő egy éve egyedül.

Baráti társaságból ismerem,de nem mertem még kezdeményezni nála,nehogy mellélőjjek.

Még most is keresi az igazit,társkeresőkön is fenn van.

40-es férfi vagyok,melóm műszakvezető.

2023. márc. 11. 10:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Kereshet így
2023. márc. 11. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ugyanazt a típust keresi, és nem véletlenül van egyedül egy éve.
2023. márc. 11. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tenném magam vele, zűrös élete van/volt.
2023. márc. 11. 11:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megszokta a pénzt. Te csöves lennél neki.
2023. márc. 11. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Azért műszakvezetőként elég jól keresek.De értem mire céloztál.
2023. márc. 11. 11:24
 6/8 Noren1989 ***** válasza:

Mi motivàl, hogy egy ilyen nőre izgulsz?

Csak kérdem.

2023. márc. 11. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Tuti, hogy mostmár megelégedne egy nagyon pénzes, de rendesebb pasival.

Ha komolyan maffiózókkal volt túlzás nélkül, akkor annyi pénzért kapott egy táskát semmire, amennyit keres egy átlagos férfi egész hónapban.

Lehet, hogy ennyit már nem vár el, de nem véletlen van egyedül.

2023. márc. 11. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
9%

Nem csak a pénz miatt volt ezekkel a pasikkal. Valószínűleg ő pont az a típus, aki kéri az ostort. Szereti, ha a férfi "domináns", vagyis egy agresszív állat, aki ordít, ha ideges, ölni akar, amikor féltékeny, és térden kúszva fogad szerelmet, mikor a nő le akar lépni. Ezek mellett szórja a pénzt és elhalmozza a nőt ajándékokkal.

Nem tudom, hogy mennyire ismered a nőt és az exeit. De nem valószínű, hogy megéri a strspát hosszú távon. Ha valami nem tetszik neki, akkor előkaparja valamelyik exét, és te leszel megveretve.

2023. márc. 11. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!