Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy működik ez a nőknél?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik ez a nőknél? Tényleg szerelmes lesztek abba a férfiba akit első ránézésre elutasítanátok?

Figyelt kérdés

Többször mondták már nők a környezetemben, hogy a párjukat hogyan ismerték meg és többször elhangzott, hogy a férje alapjában véve nem az esete, és a kapcsolat elején szkeptikus volt azzal szemben, hogy a kapcsolat működőképes.

A nem genetikus tulajdonságok csak hosszabb együtt eltöltött idő után kerülnek előtérbe, vagyis a kapcsolat elején a nő ilyenkor kevésbé aktív. Minap beszéltem az egyik baráti párral és szóba került, hogy míg a hétköznapi dolgok terén abszolút domináns a barátnője és szervezi a közös életüket, addig szex terén teljesen szub, vagyis szinte soha nem kezdeményez, ölelés, esetleg csók szintjéig merészkedik.

Számomra ez annak az igazolása, hogy nem lehet megerőszakolni a kémiát, ha egy olyan férfival lenne együtt aki az esete és ő választotta akkor is így viselkedne? Abban biztos vagyok, hogy kedvelik egymást és keresik egymás társaságát, de vajon ez működhet hosszú távon?

Személy szerint el sem tudnám képzelni, hogy milyen érzés lehet valakivel leélni egy életet aki nem feltétlen az esetem, hiszen nem gerjedek rá, ha pedig ez így van akkor nem is kezdeményezek, mert nem mozgatja meg a fantáziámat.

2023. márc. 11. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Aki sub az sub is marad, és nem fogja kézbe venni az irányítást. Függetlenül attól, hogy szerelmes. Akibe szerelmes vagyok, azt meg kívánom. Fordítva nálam nem is működik, tehát szerelem nélkül nem tudok megkívánni csak úgy egy férfit, bármilyen jóképű.

Sok nő nem szeret vagy nem tud kezdeményezni. Ha kisebb a libidója, mint a férfinak, akkor meg nem is látom értelmét. Örül, ha egy este inkább csak összebújnak.

2023. márc. 11. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell ismerni a másikat. Neked az a kapcsolat elindítója, lényege, hogy gerjedj a másikra. Ezeknek a nőknek a szerelem. Szeretni azt lehet, akit ismersz.

Nekem sem tetszett még soha csak külsőre férfi. Ahhoz tudnom kell róla dolgokat.

2023. márc. 11. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok és hangsúlyozom ez is csak egy szubjektív vélemény.

Nekem is többször tetszett meg olyan pasi aki elsőre nem volt az esetem. Az esetem alapvetően a világos/középbarna/szőke hajú, borostás (nem szakállas, nem bajszos) pasik.

Ennek ellenére többször is megtetszett olyan férfi aki ettől eltért. Ez az "esetem" dolog nálam annyit jelent, hogy melyik az a típus akire mondjuk első ránézésre azt mondom, hogy bejön, megnézem az utcán (nem, nem megbámulom) ilyesmi. De ha megismerek valakit aki szimpatikus, jófej, kijövünk stb simán előfordul, hogy időközben mint férfi megtetszik.

Ez nem azt jelenti, hogy elsőre rondának találom, nem azt jelenti, hogy csúnya, csak hogy elsőre (meg még egy darabig) nem jön be.

Példa: külföldre utaztam egy időre, bekerültem egy társaságba ahol sok volt a férfi, mindenkivel összebarátkoztunk. Amikor elsőre találkoztam velük rögtön megjegyeztem magamban (legyen A,B,C), hogy ki az akit a leghelyesebbnek tartok (A) és kit a legkevésbé (C), magyaruk ki a legkevésbé az esetem. Nem ronda pasas, csak kicsit kreolos bőrű, sötetbarna hajú, sötétbarna szemű pasas. Mit ad isten, összeismerkedtünk és úgy hozta az élet, hogy nagyon megtetszett C és szerintem én is tetszettem neki. Volt kémia. Belenéztem a szemébe és végem volt. És egy idő elteltévek iszonyatosan vonzónak találtam. Azóta is:D

Másik példa: megismertem valakit, rögtön elsőre tök jól kijöttünk, de nem jött be mint férfi. Bajsza van (nem borosta) ami nekem offos többnyire. De remek ember.

Úgy hozta az élet, hogy idővel rájöttem, hogy megtetszett. Abszolút nem az esetem. De megismertem, nagyon megkedveltem és rájöttem, hogy vonzó.

2023. márc. 11. 12:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A szubmisszivitás k*ra nem azt jelenti, hogy nem kezdeményez az szexben, te jó ég... 🤦‍♀️
2023. márc. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!