Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az egyedülálló apák senkinek nem kellenek, a párkapcsolatban élő apáknak viszont gyerekjáték szeretőt szerezniük?
Azt se felejtstétek el, hogy lehet a kérdező mindig olyat talál, akik csak saját gyereket akarnak majd, mert megosztottnak éreznék magukat egy elvált kapcsolatban,mert ugye ott a gyerekláthatás miatt kell tartani az anyával is a kapcsolatot, és attól félnek szerintem, hogy kifognak egy olyat, aki nincs túl az exfeleségen, ha meg elhunyt akkor meg pláne még inkább ezt érzik szerintem, mert lehet azt éreznék, és bocsánat a kifejezésért kérdező ha ez van mögötte, de nem tudom sajna másképp írni, pedig itt gondolkozok már egy ideje hogy lehet ezt finoman írni, szóval a másik lehet attól fél, hogy tudattalanul csak pótlék vagy a volt feleségre hasonlít és ezért szeretett bele. Vagy csak neki szimplán fontos, hogy olyannak élje meg a szerelmet, akinek szintén nincs se exfeleség se gyerek.
Szerintem olyan közegbe van a kérdező, ahol mindig olyan nőket fog ki akiknek fontos, hogy ténylegesen független legyen a férfi, és a munkakörnyezetében meg azt látja, amit írt, hogy házas ember és szerető.
Ezért kéne lehet kimozdulnia a komfort zónájából és valami új szabadidős tevékenységbe kezdeni teljesen máshol.
hááát ezt a sok baromságot, amit itt olvastam :-).
Komolyan, vicc.
* mert azt éreznék, hogy a férfin osztozkodniuk kell, mert ugye ott a gyerekláthatás miatt kell tartani az anyával is a kapcsolatot
*Vagy csak neki szimplán fontos, hogy olyannak élje meg a szerelmet, akinek szintén nincs se exfeleség se gyerek.
25-ös köszi ezt a választ, észre vettem, hogy amit írtam, ott a mondatban a nő az akin osztozkodik a férj és az exfeleség :D Bár ilyen kapcsolatról még nem tudok, és nem is olvastam ilyen kérdést se itt, se a való életben nem találkoztam még ilyennel, hogy a pasi azon panaszkodott volna, hogy az új párján kell osztozkodnia az exfeleségével, mert nagyon jó barátnők lesznek az exfeleséggel pl. és az exférj, akivel meg kapcsolatban van az új barátnő gyakran meg van osztva. És tipóztam is.
Nem takarózom azzal, hogy ébredés után voltam.:D
Mi s egyszerubb, add ki magadnak hazas ferfinak.
Szivesen
családos pali = dugás kötöttségek nélkül
egyedülálló apa = mostohaanyák lesznek egy rakás nemkívánt felelősséggel
De ne tegyünk már úgy, hogy ez a házasokra való hajtás úgy ámblokk női dolog lenne. Vannak ilyen nők, mint ahogy vannak ilyen férfiak is, de ennyi.
Az meg, hogy gyerekkel nem kellesz a nők nagy részének, sosem lesz képmutatás, meg megkülönböztetés, meg mittudomén mi, hiába írogatod ki éveken keresztül ezeket az önsajnáltató kérdéseket.
A rohadt életbe felteszel egy kérdést merd már leírni hogy rib#nc vagy kurv#! Mi a ribizli...az egy gyümölcs... a kedvencem
Könyörgöm felnőtt vagy (bár fene tudja) ...
Igen vannak azok a nők akiknek a másé kell, akik mindent bevesznek...nem gondolnak bele a kovtetkezményekbe.. amúgy hidd el ha a férfi elválna és a nőnek kellene az egy-két gyereket mostohaanya szerepben ellátni nem repesne az örömtől. Sok a naiv minden meggondolást igénylő hős szerelmes... aki ha megkapja azt amire "vágyik" (értsd elvalik a ferfi) menekül.
Különben az elvÁáltak ha nő ha férfi főleg ha gyerek is van nagyon nehéz helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!