Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy az egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az egyedülálló apák senkinek nem kellenek, a párkapcsolatban élő apáknak viszont gyerekjáték szeretőt szerezniük?

Figyelt kérdés
Csak az az apa nem csalja meg a feleségét, aki nem is akarja. A ribizlik hosszú éveket képesek rá várni, hogy elhagyják az asszonyt. Olyan esetről is tudok, amikor a ribizli elcsábította egy terhes nő gyerekének az apját és össze is házasodtak. Egyszerűen meg vannak őrülve a párkapcsolatban lévő apákért.

2023. márc. 9. 20:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom előbb kezdenek olyannal akivel számukra nincs akkora felelősség, mivel a családos apuka gyerekeihez nem kell közük legyen, a szingli apuka meg valahol egy anyát is keres a gyerekeinek. A nők meg más gyerekeit nem akarják. Szóval szórakozásnak teljesen megfelel a családos, mindegy hogy szétrobbant vele egy családot vagy nem, mert ha már egy férjet el tud csábítani, vagy a férj csábít el egy idegen nőt a házasságán kívűl, ott már nincs is nagyon családról szó.
2023. márc. 9. 23:17
 22/30 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egyik rosszabb választás, mint a másik, de igazából a párkapcsolatban élő apa a rosszabb. Általában azért társat keresünk, nem olyat, aki egy pásztoróra után rohan az asszonyhoz meg a kölykökhöz, mi meg battyoghatunk haza az üres lakásunkba Netflixet nézni.
2023. márc. 10. 06:56
 23/30 anonim ***** válasza:
58%

Azt se felejtstétek el, hogy lehet a kérdező mindig olyat talál, akik csak saját gyereket akarnak majd, mert megosztottnak éreznék magukat egy elvált kapcsolatban,mert ugye ott a gyerekláthatás miatt kell tartani az anyával is a kapcsolatot, és attól félnek szerintem, hogy kifognak egy olyat, aki nincs túl az exfeleségen, ha meg elhunyt akkor meg pláne még inkább ezt érzik szerintem, mert lehet azt éreznék, és bocsánat a kifejezésért kérdező ha ez van mögötte, de nem tudom sajna másképp írni, pedig itt gondolkozok már egy ideje hogy lehet ezt finoman írni, szóval a másik lehet attól fél, hogy tudattalanul csak pótlék vagy a volt feleségre hasonlít és ezért szeretett bele. Vagy csak neki szimplán fontos, hogy olyannak élje meg a szerelmet, akinek szintén nincs se exfeleség se gyerek.

Szerintem olyan közegbe van a kérdező, ahol mindig olyan nőket fog ki akiknek fontos, hogy ténylegesen független legyen a férfi, és a munkakörnyezetében meg azt látja, amit írt, hogy házas ember és szerető.

Ezért kéne lehet kimozdulnia a komfort zónájából és valami új szabadidős tevékenységbe kezdeni teljesen máshol.

2023. márc. 10. 07:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Azt gondoljak akinek van pl egy csinos felesége az biztos nem lúzer, kispöcsű, életképtelen… ezért lecsapnak rá.
2023. márc. 10. 07:27
 25/30 anonim ***** válasza:
92%

hááát ezt a sok baromságot, amit itt olvastam :-).

Komolyan, vicc.

2023. márc. 10. 07:32
 26/30 anonim ***** válasza:

* mert azt éreznék, hogy a férfin osztozkodniuk kell, mert ugye ott a gyerekláthatás miatt kell tartani az anyával is a kapcsolatot

*Vagy csak neki szimplán fontos, hogy olyannak élje meg a szerelmet, akinek szintén nincs se exfeleség se gyerek.

25-ös köszi ezt a választ, észre vettem, hogy amit írtam, ott a mondatban a nő az akin osztozkodik a férj és az exfeleség :D Bár ilyen kapcsolatról még nem tudok, és nem is olvastam ilyen kérdést se itt, se a való életben nem találkoztam még ilyennel, hogy a pasi azon panaszkodott volna, hogy az új párján kell osztozkodnia az exfeleségével, mert nagyon jó barátnők lesznek az exfeleséggel pl. és az exférj, akivel meg kapcsolatban van az új barátnő gyakran meg van osztva. És tipóztam is.

Nem takarózom azzal, hogy ébredés után voltam.:D

2023. márc. 10. 08:10
 27/30 anonim ***** válasza:
Jas 23-as, 26-os vagyok.
2023. márc. 10. 08:11
 28/30 anonim ***** válasza:

Mi s egyszerubb, add ki magadnak hazas ferfinak.

Szivesen

2023. márc. 10. 15:26
 29/30 anonim ***** válasza:
72%

családos pali = dugás kötöttségek nélkül

egyedülálló apa = mostohaanyák lesznek egy rakás nemkívánt felelősséggel

De ne tegyünk már úgy, hogy ez a házasokra való hajtás úgy ámblokk női dolog lenne. Vannak ilyen nők, mint ahogy vannak ilyen férfiak is, de ennyi.

Az meg, hogy gyerekkel nem kellesz a nők nagy részének, sosem lesz képmutatás, meg megkülönböztetés, meg mittudomén mi, hiába írogatod ki éveken keresztül ezeket az önsajnáltató kérdéseket.

2023. márc. 10. 16:45
 30/30 anonim ***** válasza:
58%

A rohadt életbe felteszel egy kérdést merd már leírni hogy rib#nc vagy kurv#! Mi a ribizli...az egy gyümölcs... a kedvencem

Könyörgöm felnőtt vagy (bár fene tudja) ...

Igen vannak azok a nők akiknek a másé kell, akik mindent bevesznek...nem gondolnak bele a kovtetkezményekbe.. amúgy hidd el ha a férfi elválna és a nőnek kellene az egy-két gyereket mostohaanya szerepben ellátni nem repesne az örömtől. Sok a naiv minden meggondolást igénylő hős szerelmes... aki ha megkapja azt amire "vágyik" (értsd elvalik a ferfi) menekül.

Különben az elvÁáltak ha nő ha férfi főleg ha gyerek is van nagyon nehéz helyzet

2023. márc. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!