Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon fura hogy 10 éve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura hogy 10 éve nem randiztam?

Figyelt kérdés
12 évesen volt egy gyerekszerelmem, azóta nem törődtem a dologgal, igazából nem is szeretnék, valahogy nem visz rá semmi. Jobban szeretem az egyedüllétet. 22/f
2023. márc. 8. 19:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Gyógypedagógus esetleg segíthet a tikkelésen. Talán örökölted ezt a beszédhibát valamelyik szülőtől, távolabbi rokontól?

A szüleidnek/nagyszüleidnek vannak/voltak testvérei? Unokatestvéreket ismered mind?

2023. márc. 8. 20:25
 22/27 A kérdező kommentje:
21.Mikor megkaptam az első szívritmusszabályzóm 4 évesen volt egy oxigénhiányom, szívelégtelenséget pedig apámtól örökölhettem ami neki a születésem után 8 évvel jött elő nála, nálam 18 évesen. Milyen beszédhibát? A tikk nem beszédhiba..
2023. márc. 8. 20:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Te is tudod, hogy mennyire fura. Azért kérdezel róla minden nap.
2023. márc. 8. 20:55
 24/27 A kérdező kommentje:
Ja hát ideje lenne elkezdeni, nem ártana ha az élet eme terén is érne kudarc.
2023. márc. 8. 20:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Példaértékű hozzáállás barátom !
2023. márc. 8. 21:02
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 21 évesen randiztam először.

22F

2023. márc. 9. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Kár az egésszel foglalkozni

Jobb is hogy nem voltam randikon, megkíméltem magamat és másokat is

Kérdezőnek is ezt ajánlom, ha még nincs, keress más elfoglaltságot, többre mész

2023. márc. 9. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!