Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon fura hogy 10 éve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura hogy 10 éve nem randiztam?

Figyelt kérdés
12 évesen volt egy gyerekszerelmem, azóta nem törődtem a dologgal, igazából nem is szeretnék, valahogy nem visz rá semmi. Jobban szeretem az egyedüllétet. 22/f
2023. márc. 8. 19:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

12 éves kori dolgokat nem igen lehet a randizáshoz és a rendes párkapcsolatokhoz sorolni, szóval szerintem helyesebb a "még soha nem randiztam".

Amúgy nem, szerintem semmi gond nincs vele. Akkor "kell" csinálni, mikor te vágysz rá. Ez nem egy kipipálandó tétel a listán, aminek X éves korodig meg kell lennie.

2023. márc. 8. 19:37
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, 12 évesen mennyire lehet randizni, szóval inkább azt mondanám, hogy még sosem randiztál. Majd ha valaki megtetszik, akkor fogsz akarni, bár kicsit furcsa, hogy eddig nem akartál.
2023. márc. 8. 19:38
 3/27 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy valaha elfogom kezdeni.
2023. márc. 8. 19:41
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod ezt?
2023. márc. 8. 19:42
 5/27 A kérdező kommentje:
Kétlem hogy sok sikerem lenne benne ha érdekelne az ilyesmi.
2023. márc. 8. 19:43
 6/27 anonim ***** válasza:
Ezt 22 évesen piszkosul nem tudhatod. Én mondjuk azért ismerkedni ismerkedtem már ilyen korban, meg hát, mást is csináltam már, de pl. házasságot nem is értettem. Ezeket jó esetben akkor érti meg az ember, mikor eljön a megfelelő pillanat és a megfelelő személy hozzá. Szóval nem gond, hogy nem tudod elképzelni most, hogy később akarhatod még a randizást. Ahogy az sem lenne gond, ha sosem akarnád.
2023. márc. 8. 19:44
 7/27 A kérdező kommentje:
Én kétlem hogy összejönne olyannal akivel én akarom.
2023. márc. 8. 19:44
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy ez ilyen picsogós kérdés akart lenni...

Igen, kérdező, benne van a pakliban, hogy nem jönne össze azzal, akivel te most épp akarod. Vagy a jövőben akivel akarnád. Ez mindenki másnál is jelen van.

Szedd össze magad, basszus.

2023. márc. 8. 19:46
 9/27 A kérdező kommentje:
Sosem jönne össze, gyerekkorom óta beteg vagyok, fura vagyok, megváltozott munkaképességű. Miért égetné magát valaki velem?
2023. márc. 8. 19:47
 10/27 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van és miért vagy fura?
2023. márc. 8. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!