Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az abszolút red flag számotokra?

Figyelt kérdés

Számomra:

- ha erősen vallásos

- ha sok fiú barátja van

- ha jóba van az exevel

- ha mas az értékrendje (én ha kapcsolatban vagyk nem talalkozok kettesben mas lanyokkal, akkor ezt elvarom a partneremtől is)

- ha azaz életcélja hogy utazzon

- ha gyereke van

Úgy érzem nincs ilyen lány aki ezeknek megfelelne. Egyedül halok meg :((

2023. márc. 8. 09:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

4-es: Nekem tetted fel a kérdéseid, válaszolok rá. A kérdés arról szólt, hogy NEKEM mi a red flag, nem arról, hogy mi a nőknek úgy általában.

Dohányzás pl. ide számít? - Igen, nem bírom elviselni.

Eltartani saját magát - Igen, elvárom magamtól, hogy el tudjam magam tartani. Igazság szerint a mai napig nem tudok mit kezdeni azzal, ha a párom pénzt akar nekem adni valamire. Nincs rá szükségem.

Gyerektéma - pont nem érdekel, hogy szerinted hogyan kéne gondolkodnom erről.

Agresszivitás - Lehet, hogy találnak párt, de az biztosan nem én leszek.

Anyjával lakik - Hát nálam ne próbálkozzon a 25 éves, gyerek az még hozzám. Az otthon lakással az a baj, hogy az esetek 99%-ában ez azt jelenti, hogy a pasi még nem önállósodott, kiszolgálják, anyu pici fia. Társam van, nem gyerekem.

Fejlődés - Nettó hülyeséget írsz.

Játszma - Rengetegen csinálják anélkül, hogy tudnának róla. Én felismerem, idegesít. Én se teszem. Pl ha bajom van, megmondom.

"A fenti listával a férfiak 80+%-át már kizártad. Vajon te nőként a "felső" 20%-ban vagy? És te mit tudsz letenni az asztalra?"

Teljesen rendben van, hogy kizárom azt a nagy tömeget, aki nekem nem felel meg. Nekem jó egyedül is, azért van párom, mert vele jobb, nem függőségből, kényszerből, félelemből.

Az én megítélésem a párom feladata, nem az enyém, de oké, legyen, mérjünk meg engem is: 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám van, jelenleg munka mellett szakmát tanulok, mert érdekel. Van lakásom, kocsim. Rendszeresen járok kozmetikushoz, fodrászhoz (nyilván saját pénzből). Nem vagyok XS méret, de M-nél soha semmiből nem kellett még nagyobb. A szemem vakítóan kék, az arcom viszonyalg szimmetrikus, a hajam hosszú, ápolt, a bőrömön látszik a törődés. Odaadó vagyok, szeretek főzni, magas az EQ-m, művelt vagyok. Tisztában vagyok az értékeimmel, tudom, mit akarok. Soha nem volt gond számomra megfelelő férfit találni, szóval igen, úgy gondolom, hogy nem irreálisak az elvárásaim.

36N

2023. márc. 8. 11:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek nagy elvárás amit én kérek? Nők, szerintetek?
2023. márc. 8. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
12: Semmit nem írtál arról, hogy milyen legyen. Arról írtál, hogy milyen ne.
2023. márc. 8. 11:36
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
- ha mas az értékrendje (én ha kapcsolatban vagyok talalkozok kettesben mas lanyokkal/fiukkal ,mert a barataim es nem tekintek rajuk szexualis vonzalom targyakent.
2023. márc. 8. 11:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Red flag:

Templomba /misere /gyulekezetbe jar.

Szulok vasarolnak helyette ruhat/etelt.

2023. márc. 8. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha nő. Nem bonyolítom.
2023. márc. 8. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
1-es egy igazi féreg, ami olyan feltételekkel jön, amit ebben a retkes országban lehetetlen teljesíteni. Hol fizetik meg normálisan az embert? Ausztriában 1500 euró a minimálbér
2023. márc. 8. 12:30
 18/19 anonim ***** válasza:
42%

Túl erős smink, műköröm, hajpótlás.

Plasztikáztatott cici/fenék/száj.

Túl sok ékszer, pl több mint 3 gyűrű.

A szüleit minden héten látogatja valós indok nélkül.

A közösségi médiában éli az életét.

Féltékenységi rohamok.

A szexben nem vagyunk kompatibilisek, nem tudunk örömet okozni egymásnak.

Mélyen vallásos.

Nincs humorérzéke.

Kövér.

Buta vagy műveletlen.

2023. márc. 8. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha fideszes...
2023. márc. 9. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!