Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már abszolút nem válaszolnak a nők ha Facebookon vagy Instagramon próbálok velük ismerkedni?
Január 1. óta legalább 80 nekem kifejezetten tetsző nőnek írtam szépen megfogalmazott ismerkedő szándékú szöveget. 0 válasz. Semmi, sehol, zöme el se olvassa, vissza se jelöl. Zéró. Társkeresőkön ugyanez. Match után ghost. Mi a fene van a nőkkel?
27F szűz
Nem értem, hogy miért lep meg a dolog, amikor ezek egyike se társkereső oldal.
Az fel se merült amúgy benned, hogy nem a nőkkel van a probléma, hanem veled?
Mert mindegyik legalább szupersztárnak hiszi magát. Hogy válaszolna már földi halandónak. 5-en lájkolták a f**sá filterezett kacsaszájos képét, mit képzelsz te. Különben is egy kattintásra vannak beyonce fb oldalától.
:D
Lehet, hogy "nem társkereső", de csomóan ismerkednek meg olyan helyen, ami alapvetően nem társkeresésre van kitalálva. A Facebook-ra is van példa.
Tehát valóban könnyen lehet az, hogy Nálad van valami gond. Pl. mi a francnak írod oda, hogy szűz? Kit érdekel? (Még téged se kéne, hogy érdekeljen túlzottan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!