Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan férfiként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan férfiként, hogy azt láttad, amit a nők javasolnak, hogy csináld, az valóban működött bármelyiknél?

Figyelt kérdés
Ez a romcsi bókolás, rózsacsokor, tepersz ha nemet kapsz, kedvescukivagy stb
2023. márc. 7. 21:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

19, persze, azért vagyunk egy páran akik meg tudnak nyílni eléggé.:)

JAH, eszembe jutott mégvalami. Igaz, ez már nem csajozás, inkább párkapcsolat-management:

-A nő időnként (látszólag) ok nélkül sír. Nem kell pánikba esni, ez olyan, mint a túlnyomás-szabályzó. Nyilván, kérdezd meg, hogy van-e valami baj, de ha azt mondja nincs, fogadd el, nagy eséllyel tényleg nincs, legalábbis nem olyan, amit neked férfiként most húde meg kellene oldanod. Meg ha van baj de nem akar beszélni róla, akkor sincs értelme feszegetni.

Karold át és maradj cösndben. Majd abbahagyja, és hálás lesz, hogy milyen jó vagy vele, hogy nyugodtan sírhat rajtad.

Persze az ember egyből kombinál, hogy "már megint mit rontottam el, mi rosszat szóltam". Nem kell. Tényleg ennyi a szövegünk ilyenkor, hogy "mibaj?".

Én ezt akkor tanultam meg végérvényesen amikor egy arborétumban mászkáltunk, az első értékelhetően meleg tavaszi nap volt, még nyíltak a hóvirágok, csicseregtek a madarak, asszonypajtás meg egyik pillanatban még nevetett, aztán elbőgte magát. Mondom WTF. De... semmi különös, csak úgy sírhatnékja volt:D Gondolom érzelmek meg minden:D Aztán rá 5 percre már megint nevetgélt. Beszarás:D

Nyilván nem minden nő ilyen, de ha ilyennel találkozunk, ne essünk kétségbe, a legrosszabb amit tehetünk, ha megpróbáljuk kiszedni belőle mi baja.

2023. márc. 8. 10:40
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

Én is sírok "ok nélkül", igazából stresszlevezetés. Van, amikor reggel úgy indulok munkába, hogy ha hazajöttem, majd sírok egy jót, és minden jobb lesz.

Lehet ez a férfiaknál a tárgyak püfölése, nem tudom, de utána minden szebb lesz.

2023. márc. 8. 11:14
 23/28 anonim ***** válasza:
30%

23, imádlak:D Számomra annyira... nemtom, cuki, vagy szeretetreméltó, amikor egy nő ilyeneket mond:D Egyetemen is volt egy csoporttársam, beszéltük, hogy ki mit cisnál az este, mondta, hogy "hazamegyek, eszek spenótot meg sírok":D És így tök temrészetes arccal:D

JajIstenem, nők, ha nem lennétek, szürke lenne a világ:)

2023. márc. 8. 11:21
 24/28 BohócKolbász ***** válasza:
40%

Gondolom azért könnyű az észosztás mert külsőre is bejövős vagy. Az meg ugye pénz genetika kérdése. Úgy meg kb. bármit mondhatsz, még ilyen random közhelyeket is. Jól beetetted őket, aztán kimutattad a fogad fehérjét és lekoccoltak. Van iyen. Na mindegy. Megyek veszek 70 kilóért ádidászruhákat, és ádidászcipőt, bekapok egy fehérjeshékeneszpresszót és megint kinyomok 50 kilót 50-szer. Aztán felteszek ma is pár képet Instára pár az izzadt nyaktól zacskóig tintás testemről. Merazkell. :D

2023. márc. 8. 15:19
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
A nagy igazság az, hogy egy nőben nem lehet vonzalmat ébreszteni valamilyen "taktikával". Vagy van, vagy nincs. Ha van, akkor egy böfögés is "hú de vicces" lesz számára, ha meg nincsen, akkor Shakespeare összest tolhatod fejenállva, akkor is nem lesz a vége.
2023. márc. 8. 23:25
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem, soha, semmiképpen.
2023. márc. 9. 08:26
 27/28 anonim ***** válasza:

24, azért könnyű az észosztás, mert van.

De te csak menj, fizess azért, hogy reklámfelület lehess egy cégnek és pózolgass a tükör előtt, hátha magadra gerjedsz.

Persze a te dolgod, de ne én legyek már a hülye amiért válaszoltam egy kérdésre:D Ez a gyúrós fehérjézős marhaság meg köztudottan érdektelen a nőknek, szóval nemtom ki durrogtat közhelyeket:D Nagyjából annyira effektív, mint a kérdésben szereplő "romcsi bókok és vörös rózsa":D

2023. márc. 9. 08:51
 28/28 anonim ***** válasza:

"Megyek veszek 70 kilóért ádidászruhákat, és ádidászcipőt, bekapok egy fehérjeshékeneszpresszót és megint kinyomok 50 kilót 50-szer. Aztán felteszek ma is pár képet Instára pár az izzadt nyaktól zacskóig tintás testemről."

-70 kilóból nem fog kijönni egy teljes Adidas szett.

-Eleve maga a rúd 20 kiló, szóval azzal az 50-el nem mész messzire.

2023. márc. 9. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!