Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan férfiként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan férfiként, hogy azt láttad, amit a nők javasolnak, hogy csináld, az valóban működött bármelyiknél?

Figyelt kérdés
Ez a romcsi bókolás, rózsacsokor, tepersz ha nemet kapsz, kedvescukivagy stb
2023. márc. 7. 21:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem sok ilyenem volt. Mondjuk nekem 30 éves koromig csak 10-20 évvel idősebb barátnőim voltak, akik jól kitanítottak.
2023. márc. 7. 22:42
 12/28 anonim ***** válasza:
90%
Én nőként ilyeneket nem mondok senkinek. Azt viszont pl mondom helyettük, hogy ha nem 15 éves csaj vagy a 2010-es évekből, akkor ne használd a romcsi szót poénból sem. Ez egy tuti tanács.
2023. márc. 7. 22:46
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

Úristne, Kérdező, amiket írtál, azokat konkétan a férfiak szokták mondani, nem a nők:D

Pl rózsacsokor. Ez árulkodó dolog. Ugyanis anők ismernek több virágot is, a férfi csak a rózsát:D

Teperj, ha nemet kapsz? Pffffffff, ez is csak férfi találmány, hogy "biztos kéreti magát". Aztán csodálkoznak, ha a csaj szexuális erőszakot kiált.

29 éves férfi vagyok. Az alább dolgokat kaptam tanácsul nőktől, nőkről:

-Figyelj oda - a lányok szeretik, ha azt érzékelik, hogy figyelsz rájuk Ha másnap vagy akár hetekkel később vissza tudod mondani mit mondott, az jó, azt jelenti, hogy odafigyelsz rájuk.

Erre pl jó példa, ha egy csaj megemlíti, hogy ő nem szereti ezt vagy azt (pl étel) esetleg érzékeny valamire, vagy hogy a hétvégén majd ide vagy oda megy, és kövi héten pl rákérdezel milyen volt a hétvégi program, vagy ha ételekről van szó, akkor mondod, hgoy "jaigen, de ezt te nem szereted".

-Ne akard megoldani a problémát, csak hallgasd meg - Ez is hasonló az előzőhöz. Mi férfiak ha kapunk egy problémát, akkor egyből mondjuk mit kellene tenni, hogy meg legyen oldva. De a nő az esetek többségében nem azért mondja el, hgoy te megoldd, mert ő sem hülye, meg tudja ő is oldani Ő azt akarja, hogy meghallgasd a problémáját és együttérezz vele.

Amikor én ezt megtanultam az konkrétan megmentette a kapcsolatomat, amiből később a házasságom lett. Kussolj és figyelj, ennyi a nagy titok, és tök hálás lesz a nő érte.

-Bókolj. Ja. De nem "romcsi bókolás". Aki iylet ír az vszeg nagoyn undorító módon képes bókolni.

Elment a nő a fodrászhoz? Dícsérd meg a haját. Hog ynem látsz rajta semmi különbséget? Az nem számít, tudod, hogy fodrásznál volt (hisz figyeltél ugye), dícsérd meg a haját, mintha látnál különbséget:D És nem kell romcsizni. "Jó a hajad", ennyi.

A szokásostól eltérő fülbevalót hord? "Jó a fülbevalód"

Ki van festve a körme és ez valamiért feltűnt? "jó a körmöd"

Ennyi, nem több. Ha nyáladzol, az taszító nekik is, meg a férfitársaidnak is. Meg ha jóérzésű ember vagy, akkor önmagadnak is.

-Kérdezz. Nem titok, a nő szeret beszélni. Kérdezd meg milyen ovlt a napja. Kérdezd meg hogy érezte magát a programon amin volt. Kérdezd meg mit gondol az új ismerősötökről. Ha látod, hgoy fáradt, kérdezd meg hogy érzi magát.

Ezzel azt fogja érezni, hogy törődsz vele és ha úgy van, neked elmondhatja a bánatát vagy a gondolatait vagy amit éppen. Nyilván ne vallatás legyen, ne legyél az ember aki folyton kérdezgeti:D

És persze figyelj oda a válaszra is, hisz jövőhéten felhasználhatod ellene, meg megtudhatod mikor megy fodrászhoz és mikor kell megdícsérni a haját!:D

Igazából ennyi. Nekem ezeket tanították a lányok és ami azt illeti, az összes barátnőmet ennyivel szedtem fel. És ami azt illeti, egy párkapcsolat működtetéséhez is elég jó alap ez.

2023. márc. 7. 23:37
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

14es vagyok:

Ja, meg tanulj meg gépelni. Ezen még dolgozom, mint az látható;D

2023. márc. 7. 23:37
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

#14 nagyon jókat írt, tanulj tőle!

Egy nő

2023. márc. 7. 23:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"Kussolj és figyelj, ennyi a nagy titok, és tök hálás lesz a nő érte."

Amúgy ezt a férfiak nem szeretik? Ha figyelnek a nők arra, amit mondanak?

2023. márc. 7. 23:50
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

17, amúgy de, de (szerintem!) a férfiak sokkal kevesebb közlést engednek meg maguknak saját magukról. Ugye mi férfiak szeretünk magyarázni különböző dolgokról, de nem a gondolatainkról, érzéseinkről. Innentől kezdve ha egy nő nem figyel az "előadásra" az rosszul esik, de azért a jobbak közlünk rájönnek, hogy ez elsősorban a témának szól, nem nekünk. Merthát hiába rohadt menő, hogy a napvitorla mindössze 4-6 mikrométer vastag, amivel kb tizedolyan vastag mint a hajszálad és egy fényforrásból származó fotonok képesek annyi energiát leadni neki, hogy elvontasson egy kb 200 forintos érme méretű műholdat akár a fuckin szomszéd naprendszeig is belátható időn belül.... ha egyszer ez kvára nem érdekli a másikat:D

Viszont ha az érzelmeidről beszélsz és az nem érdekli a másikat, az igencsak sértődésre ad okot. De mivel a férfi ilyesmiről alig beszél, így nem okoz nagy traumát.

2023. márc. 8. 00:00
 18/28 anonim ***** válasza:
75%
Azért remélem, van legalább pár kivétel, aki érdekes trivián kívül az érzelmeit is meg akarja osztani, nem csak a testét.
2023. márc. 8. 00:04
 19/28 anonim ***** válasza:
58%
És ezek a nők, akik azt mondják, teperj, ha nemet mondasz, itt vannak velünk a szobában…?
2023. márc. 8. 02:32
 20/28 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Általában ha csajozási tanácsot kapsz egy nőtől, annak pont az ellenkezőjét érdemes csinálni.
2023. márc. 8. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!