Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én utálom a gyerekeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én utálom a gyerekeket akkor nem kell annyi pénzt keresnek a nőnek?

Figyelt kérdés

Sok kérdés alatt olvasható hogy a férfi azért keressen 600 ezret vagy attól felfelé az àr a csillagos ég… hogy ha egyszer majd a kapcsolatuk eljut a családalapításhoz…. Akkor a férfinek kell eltartani a nőt meg a gyereket (amíg az kicsi).

Na de mi van akkor ha a férfi nem szeretne soha gyereket és olyan (amúgy vékony karrierista vonzó ) nőt keres aki szintén nem akar gyereket ? Elég ha a férfi alberletes és 300 nettó körül keres egy ilyen nőhöz? Vagy a “gyerek “ melléduma eltűnik és jön helyette más pl “fizesse az utazásaink rá eső részét” stb hogy megint legyen ok amiért csak gazdag férfi jöhet nála számításba?

2023. márc. 6. 06:31
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Szerintem átlag a külsőm ha már így felhoztátok. Szeretnek velem beszélgetni, volt aki szerint jóképű vagyok. Nem is egy ilyen véleményt kaptam. És nem a nagymama mondta. Hanem csinos nők. Viszont a testalkatom xar. Túlsúlyom van.
2023. márc. 6. 08:59
 32/57 anonim ***** válasza:
22%

600 nettó az egy közepes lakás elfogadható helyen és egy alsó kategóriás kocsi. Az lónak a faxára eleg, nem felső kategóriás nőre.

Ha gyerekmentes cicababa kell, 7 szamjegy alatt felejtsd el, ha tartósan kell a cicababa, nem árt a 8. Akkor is igaz ez, hogyha egyébként 9/10 csávó vagy.

Két életpálya van barátom, vagy csinálsz gyereket valami löttyedt inkubátornak, vagy el tudsz tartani egy életszínvonalat, amiben nem hiányzik a gyerek. Közte nem sok lehetőség van.

38/f sose láttam élőben narancsbőrt. 😂

2023. márc. 6. 09:01
 33/57 anonim ***** válasza:
56%

Amelyik no rendelkezik diplomával annak amelyik férfi nem; az azonnal alsóbbrendő , proli , tanulatlan , kevesebbet érő ember.

2 diplomám van, sportolok, rendszeresen járok kozmetikába, fodrászhoz, nem vagyok lepukkanva. Lakásom, kocsim van, a páromnak egyik se, most csinálja a jogsiját. Felnőttként, mellettem tette le az érettségit, tanult másodszakmát. Mikor összejöttünk lényegesen kevesebbet keresett nálam, de mára ez megfordult, nagyon bejött neki az új szakmája. Közel se molyan művelt, mint én, nem beszél több idegen nyelven, mint én, de odaadó, kedves, hűséges, megbízható, kitartó, helyes, izmos, erős, és nagyon szeret/értékel engem, tehát a nekem fontos dolgokban remekel. Iszonyúan büszke vagyok rá, hogy megy előre az életében.

Na ezt hogy magyarázod? :D

36/N + 32F

2023. márc. 6. 09:46
 34/57 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pont azért nincs gyerekem, hogy élvezni tudjam az életet. A világon meg minden pénzbe kerül. Az is, ha heti egyszer szusit akarok, hogy megveszem a PS5-t, és a démon is, hogy elmennék Izlandra. Aki ezekben mind nem partner, azzal csak lakótársak vagyunk.
2023. márc. 6. 09:50
 35/57 anonim ***** válasza:
72%

31. A jó külsőt lehet, hogy mondják, de szerintem sokkal több ember megkapja bókként azt hogy jóképű, mint ahány tényleg jóképű. Nem bántásból mondom. Engem is rengetegen hívnak jóképűnek és ilyeneket szoktam átélni az életben:

-évente egyszer-kétszer ismeretlenül bejelöl egy helyes csaj face-en vagy instán burkoltan azzal, hogy ismerkedni akar velem, mert megtetszettem neki (pl. van közös ismerősünk és ott feldobott engem neki az ajánlások között)

-életemben többször is volt már arra példa, hogy a nő csókolt meg engem az első randin

-életemben kétszer is leszólítottak már úgy az utcán ismeretlenül, hogy nem-e modellkednék és aztán volt is fotózás

-a nyáron felmentem Tinderre Budapesten és 2,5 hónap alatt 2000 matchem lett, többnyire fiatal helyes csajokkal

Ezeket most csak példának írtam, nem dicsekvésből, csak hogy tényleg lássátok ilyen is létezik simán, ha jóképű vagy. (És még ismerek magamnál is jóképűbbeket, akik biztos vagyok benne még ennél is durvább női érdeklődést élnek át pénz bevonása nélkül.) Te szoktál átélni hasonló dolgokat, vagy kapsz hasonló figyelmet úgy érzed? Persze lefogyhatnál az nem ártana, még lehet nem hoztad ki a maximális potenciált a külsődből.

32. Nem kellenek ezek, ha külsőre vonzó vagy. A top 5-10%-ban lévően jóképű és magas/izmos férfiaknak nem kell sok pénz és nagy vagyon ahhoz, hogy figyelmet kapjanak a nőktől. A 29-es válaszoló ezt jól leírta.

Cicababa alatt nem tudom mit értesz, de én nem az eltartani való proli plázacicákat hajtom. (De semmi bajom azzal, aki ehhez a típushoz vonzódik, ez nem értékítélet volt.) Én 20-25 éves szép egyetemista vagy frissdiplomás csajokkal szoktam ismerkedni és közülük rengetegnek szinte egyáltalán nem számít a pénz, ha egyszerűen jól néz ki a férfi, meg még mellette pár ilyen extra is van, hogy a nő viccesnek, intelligensnek, beszédesnek látja. Sok nőt nem pénzzel, hanem ilyen dolgokkal lehet megvenni. Több fajta stratégia létezik.

2023. márc. 6. 09:52
 36/57 A kérdező kommentje:

35

Magyar filmes akart munkát adni. Úgy hogy nem vagyok színész. Gondolom csak Statiszta szerepkörben. De leráztam mert nem volt akkor se sok önbizalmam.

2023. márc. 6. 10:26
 37/57 anonim ***** válasza:
96%
Gyerekek ez is shrek újabb alakítása?
2023. márc. 6. 10:28
 38/57 A kérdező kommentje:

Nem nyert! Semmi közöm hozzá. Bár szoktam nevetni a hülye szövegein! 😀

2023. márc. 6. 10:34
 39/57 anonim ***** válasza:
37%
Attól hogy nem akarunk gyerekeket vállalni még nem hátrány ha valakinek jó fizuja van, mert ezzel most majdnem azt mondod..ha nincs gyerek, minek is a pénz? 😅
2023. márc. 6. 11:40
 40/57 A kérdező kommentje:

Nem ezt mondom. Csak 10 esetben 9 x ezt szokták felhozni. Ezért gondoltam mi lenne ha kihúzom a gyerek dolgot? Úgy is megmaradna az erőszakos követelés a magas fizuhoz? És úgy látszik igen!

2023. márc. 6. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!