Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Ha egy számotokra ismeretlen nő odamenne hozzátok (2-szer láttátok kb) és ő csak úgy odaadná a telefonszámát nektek . Felhívnátok az adott lányt? Mit gondolnátok?
2023. márc. 5. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok férfi, de gondolom ha nem tetszik nekik a csaj, akkor nem hívják fel. Ha tetszik nekik, akkor lehet.
2023. márc. 5. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
36%

Ott helyben megkérdezném, hogy miért adja oda.

Ha ott helybne ez nem derül ki, nem hívnám fel. Miért tenném? Random telefonszámot most is fel tudok hívni..

2023. márc. 5. 18:18
 3/15 A kérdező kommentje:
2 vajon miért adja oda ? Gondolkodj egy picit..
2023. márc. 5. 18:27
 4/15 anonim ***** válasza:
53%

3, ha akar valamit és kezdeményezni akar, akkor kezdeményezzen, ne pedig lehetőséget adjon, hog yén kezdeményezzek.

Ráaádsul fuckin' ott áll velem szemben, ennyi erővel már beszélhetne is!:D Annak mi értelme, hogy ott vaguynk egymás mellet tkussban, azátn hazamegyünk és telefonon beszélünk?:D

Ő akar valamit, nem én. AKkor miért nekem kellene felhívnom?

Kérje el a számomat, ha ennyire akarja. Az korrekt. És kakor hívjon fel ő. Tök okés. De hogy ő akar valamit és tőlem várja el, hogy flehívjam?:D

2023. márc. 5. 18:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor mit tegyek?
2023. márc. 5. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen dolognak nagyon örülnék.
2023. márc. 5. 18:42
 7/15 anonim ***** válasza:

5ös, kezdeményezz. Az, hogy szó nélkül odaadod az elérhetőségedet, az nem kezdeményezés, hisz eddig is odajöhetett volna, ha akart.

Szólítsd le, kezdeményezz beszélgetést, kérd el a telefonszámát.

21. század van, nyugodtan kezdeményezhetnek a csajok is. De a másikat felszólítani kezdeményezésre elég gagyi.

2023. márc. 5. 18:51
 8/15 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki?
2023. márc. 5. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Hát ha ez olyan egyszerű kérdés lenne, nem lenne ez a nagy kérdés férfiak között évezredek óta:D Hogyan kezdeményezzünk egy tetsző célszemélynél... hát ja:S
2023. márc. 5. 18:55
 10/15 anonim ***** válasza:
ha tetszik, akkor igen
2023. márc. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!