Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a jobb? Együtt élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Együtt élni egy nővel vagy teljesen egyedül lenni otthon?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs annál jobb mint amikor a melóból hazajössz és egyedül töltheted a hátralevő időt és azt csinalhatsz amit akarsz. Ezt főleg mióta kapcsolatban élek tudom értékelni.
2023. márc. 3. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan nővel, aki mellett van szabadságom. Nem anyáskodik felettem.
2023. ápr. 9. 22:37
 13/15 NTBS ***** válasza:
100%
Nővel együtt. Van, kihez szólni.
2023. ápr. 10. 06:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nővel, aki nem lusta, meg magánakvaló kontrollmániás idegbeteg.

Lusta, depressziós, antiszociális nőkből elegem van.

2023. ápr. 10. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 46 éves férfiként sokat éltem nőkkel is, egyedül is, és határozottan arra jutottam, hogy egyedül jobb. Néha tud élvezetes lenni az együtt eltöltött idő is olyan társsal, akivel van bennünk sok közös vonás, de azt nem bírom elviselni, amikor a nők tapadóssá válnak, állandóan unatkoznak, vagy ha nem szórakoztatják őket, elkezdenek látványosan sértetten viselkedni. Igaz, én az átlagnál introvertáltabbnak számítok, szeretek gondolkodni, szeretem a csendet, a nyugalmat, nincs igényem az állandó pörgésre. Régebben mindig olyan nőről álmodtam, aki ilyen tekintetben hasonló, akinek van saját világa, aki nélkülem is működőképes és önálló lény, de valahogy sosem ilyet fogtam ki, ezért lemondtam róla.
2023. ápr. 10. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!