Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inzulinrezisztencia facebook csoportban gáz ha kiírom posztban hogy, "szeretnék ismerkedni egy csinos lánnyal nem zavar hogy IEes, mellette leszek, kérlek írj rám ha szimpatikus lettem"?
Figyelt kérdés
Beléptem ebbe a csoportba és rengeteg csinos fiatal lány van ott....jó lenne onnan valaki, 36 éves úri ember vagyok2023. márc. 2. 15:28
11/11 anonim válasza:
De az IR-esek nem nyomorekok🤣🤣🤣 Nekem volt kolleganom, szerintem ugy pofan rohogott volna, hogy na. Normalis parkapcsolatban elt, azota asszem ossze is hazasodtak. Mit kell benne elfogadni, ami szerinted egy normalis ferfinak nem megy? Hogy neha be kell magat injekcioznia vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!