Éjszakázhatok, ha inzulinrezisztenciám és pcos betegségem van?
PCOS vagyok, egészségügyben dolgozom, ügyelek.
Nyilván minden betegség szempontjából jobb egy állandó nappali munkarend, hiszen a váltott műszak és az éjszakázás semmiképp sem egészséges, de hát ez van.
Kérdezd meg a dokit van e valami igazolás a munkáltató felé h csak egy műszakba tegyen.
Szívbetegeknek sem ajánlott az össze vissza életforma..
1es, és hogy bírod?
Megmondom őszintén én nagyon beteg vagyok mindig mikor éjszakázom, alapból is évek óta küzdök alvászavarokkal kialvatlansággal, folyamatos fáradtsággal stb
Nem foglalkoztam vele eddig annyira mert nem tudtam az okát, de a nőgyógyász mondta hogy sajnos lehet ezek miatt a betegségek miatt, mivel fel vannak borulva a hormonok.
Így én minden éjszakás műszak után nagyon szenvedek, nem tudok aludni, ha alszok se pihentet, utána 2 napig aludnék egyfolytában de nem lehet mert este ugye megint menni kell stb
Szóval kiakasztó. :(
2, persze mondtam is megkérdezem majd a dokit.
Úgy olvastam most amúgy is hogy az ir meg a pcos megnöveli a szívbetegségek kockázatát is, gondolom főleg a nehezen leadható súlyfelesleg miatt (rajtam is van 18kg:()
És elvileg a stressz és az éjszakázás önmagában is nehezíti az ir-pcos kombó kezelését.
Ezért is született a kérdésem
Kirúgni azért remélem nem fognak, 11 éve itt dolgozom, és bízom az emberséges hozzáállásban. Sosem volt baj velem, nem lógtam, becsülettel elvégzem a munkám, helyettesítek is ha kell stb
Nem “nyűgök” rajta, de mint minden gondot bajt problémát, ezt is mindenki máshogyan éli meg, remélem ezt megérted, utolsó válaszadó.
Első vagyok. Nekem nem okoz akkora problémát. Nyilván nem szeretek ügyelni, ki tudnám hagyni az életemből, de ez van.
A fogyás, rendszeres sport ami segít, nem az, hogy nem éjszakázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!