Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért választanak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választanak a nők sokszor rosszul?

Figyelt kérdés

Sok lányt ismerek a legtöbb sír hogy mind megcsal, átver, csak azt akarja, bunkó lesz stb.

Tiktokon is a csini insta lányok mesélik milyen borzalmas randijaik voltak stb.

2023. márc. 1. 07:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
85%
Nehéz jól választani, ha a férfiak 90%-a ilyen defektes.
2023. márc. 1. 07:53
 2/27 anonim ***** válasza:
14%
Mert csak a külső számít nekik, a személyiség nem. Ráadásul minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek, így ezek a férfiak rendszeresen kísértésbe esnek.
2023. márc. 1. 08:00
 3/27 anonim ***** válasza:
86%
#2 elnézve a legtöbb kapcsolatban élő férfit a környezetemben, én aztán nem szállnék be a verekedésbe értük xd
2023. márc. 1. 08:02
 4/27 anonim ***** válasza:
94%

Mert kevés közülük a pszichológus, nemre való tekintet nélkül sokan tévednek így.

50-60 éves korban meg kevesen társkeresőznek már, amikor kb ránézésre megmondják, milyen ember vagy.

2023. márc. 1. 08:03
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanannyi férfi választ rosszul, mint nő.
2023. márc. 1. 08:05
 6/27 anonim ***** válasza:
96%

Én hosszú távon nem voltam elég érdekes senkinek sem. Unalmasnak találtak. Szerintem az is nagyon látványos lehetett, hogy szerettem volna valaki mellett megállapodni végre, és ezért majdnem mindent lenyeltem tőlük. Kellett vagy 20 év kínlódás, hogy rájöjjek nem ez az egyetlen értelme az egész életnek. De ilyen nevelést kaptam. Apám szerint minden nő kva, aki nem megy férjhez, és házasság előtt is szexel nőként. Anyám nagyon is nagy egyetértésben volt vele. Képmutatóak voltak, mert ők is csinálták a házasság előtt. Így született a nővérem. Nem volt egyszerű kitörni ebből.

10 éve abbahagytam a próbálkozást, mert nem sikerült olyan emberre akadni, akivel a nagyobb dolgokban egyezett volna az elképzelésünk. Azóta teljesen egyedül vagyok, de már nem érzem tehernek. Inkább a felesleges keresgélést bántam meg. Kàr volt, egyedül milliószor nyugodtabb az életem. Szerencsére a libidóm sem kínoz már, tehát ez sem indokolja a további nyűglődést bárkivel is. Inkább ezt élem meg tehernek.

2023. márc. 1. 08:08
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként meg senkire nincs ráírva, hogy milyen ember lesz pár év múlva. Ismerkedésnél mindenki a legjobb arcát mutatja és beletelhet pár évbe is, amìg a párok teljesen kiismerik egymást.
2023. márc. 1. 08:09
 8/27 anonim ***** válasza:
85%
Kell a jo emberismeret hozza,h nem valasztok onzo dominans pasit.
2023. márc. 1. 08:16
 9/27 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon de nagyon nehéz normálisat (tetszik is, hű is, szingli is, komolyan is vesz, viszonzott is, nem szexre megy, nem inkorrekt)találni, de ha vertizzadva megvan az ezerbol az egyetlen még arrol is kiderul valami deffekt a kapcsolatban de az ember lánya próbálja menteni a menthetőt inkább ha már végre van aki normális.
2023. márc. 1. 08:29
 10/27 anonim ***** válasza:
70%

Pl végre találsz olyat aki tetszik is hű is viszonzott is komoly is mindenre jó is, erre pl kidrtul hogy drogozik, vagy nárci, vagy bármi.

Amikor leselrjteztél 100 igénytelen, buta bamba incrlt vagy nőcsaló senkiháziakat és végre felgyúlt a reményhogy van végre EGY normális, akkor úgy marha nehéz kivágni

2023. márc. 1. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!