Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért Nincs Barátnőm? pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért Nincs Barátnőm? pedig nem tartom magam Rondának.

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 23:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%

Talán mert nem jött el az ideje a családalapításnak? Vagy milyen célból szeretnél párkapcsolatot?

Esetleg nem azon a helyen keresgélsz, ahol VALÓBAN(!) sikerrel járnál?

Hány éves vagy? Milyen korosztályt keresel és milyen régióban?

2023. febr. 27. 23:58
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Mert azt hiszed, hogy az egész a külsőségekről szól, és azon túl már tárogatod kezeid, hogy "nem értem! nem értem?!", túl egyszerű vagy.
2023. febr. 27. 23:58
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Buta még lehetsz
2023. febr. 27. 23:59
 4/20 A kérdező kommentje:
22/F
2023. febr. 28. 00:15
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Pont most hallottam egy felmérésről, hogy a mai fiatalok jobban szeretnek szinglik lenni, mint párkapcsolatban élni. Nem lehet, hogy a korodbeli nők sem pasiznak?
2023. febr. 28. 00:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Igen ez így van
2023. febr. 28. 00:25
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

A modern felfogású nők valóban nem akarnak párkapcsolatot. Már kb. 30 éve divatot teremtett a karrierizmus fogalma.

A hagyományos értékrenddel bírókat az egyházi közösségekben érdemes keresni.

Meglepődtem, hogy mennyire sokan találnak ott egymásra. (Nekem is ott volt a legeslegtöbb és legtartósabb sikerem.)

Mármint baráti értelemben. Most pedig életem első NORMÁLIS(!) párkapcsolata - idősebb koromban.

2023. febr. 28. 00:32
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Az, hogy valaki nem akar otthonra pasit, nem jelenti azt, hogy karrierista.
2023. febr. 28. 01:20
 9/20 anonim ***** válasza:
54%

Karrierizmus alatt részben az önmegvalósítás fogalma is értendő. De ez egy igen szerteágazó filozófiai kérdés.

Esetleg az ÉLETHIVATÁSUKAT (is) keresik egyben a fiatal hölgyek.

Ki fog halni teljesen az apácaság - szerintem az 1960 évek óta erősen hanyatlóban van a jelentkezők száma a szexuális forradalom, "szabad szerelem" miatt. Pedig kedvesnővérekre is szükség lenne.

2023. febr. 28. 01:25
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

Nem értjük az önmegvalósítást a karrierizmus alatt, hisz van, aki a családjának élve valósítja meg önmagát.

Ez nem a naplód, itt a szavak valódi jelentését kell használni vitában.

2023. febr. 28. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!