Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők 35-40 év körül tényleg "láthatatlanná" válnak férfiak szemében?
Figyelt kérdés
Ez mennyire sokkoló érzés?
Ez nekik ugyanaz amit az átlag férfi egész életében érez, hogy a nők rá sem néznek, de ritkán akad egy nő aki igen?
Nőknél ez pont fordítva van?
2023. febr. 27. 21:36
1/34 anonim válasza:
Lepetézik párszor,narancsbőr,logó tejtáskák,klimax,hulló haj,száraz intim zóna.
Ezért nem kell már ez a korosztály a normál férfiaknak.
2/34 anonim válasza:
46 évesen nem pont így tapasztalom. Jobban felfigyelnek rám, mint 35 évesen, két kicsi gyerekkel a "hátamon", kialvatlanságtól karikás szemekkel.
3/34 anonim válasza:
Én nagyon nem vagyok láthatatlan. De néha jó lenne annak lenni.
4/34 anonim válasza:
Az 1-es által írottakkal nyugtatgatják magukat a húszas éveik végén járó kopaszodó, pocakosodó, de egyébként fiatalabb korukban se vonzó magyar "férfiak" :D Akik nemhogy a korosztályuknak hanem a tíz évvel idősebbeknek se kellenének. Vicces, az egyszer biztos :D
5/34 anonim válasza:
Szerintem nem korfüggő, hogy ki talál könnyen párt és ki nem.
6/34 anonim válasza:
Hosszú évek óta párkapcsolatban élek, családom van, és el se tudod képzelni, hogy mennyire lexarom, hogy ki dugna meg és ki nem.
7/34 anonim válasza:
Abszolút egyéne válogatja...
Nyilván simán vannak negyvenesek,akik után megfordul a gyártósor meg az iroda,meg persze harmincasok,akikre ránézel és azt mondod:sírva csinált.
8/34 anonim válasza:
Vannak olyan nők ebben a korosztályban, hogy a huszasok sírhatnak, nem beszélve arról, hogy ezzel a korosztállyal már lehet beszélgetni.
9/34 anonim válasza:
Nem. Nagynénémnek 60 körül is vannak udvarlói.
10/34 anonim válasza:
A 40-et elhagyva van benne valami. Szerintem ez annak tűnik fel, aki fiatalon vonzó volt.
Nem jó érzés, hogy is volna az, de ezt te, kerdező is pontosan tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!