Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy szinte egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szinte egy nő sem fog meg?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok már így jó lenne egy társ már de valahogy egy nő sem fog meg, aki jól néz azzal nem lehet jól beszélgetni vagy butuska vagy hisztis vagy odegesítő amelyik normális, el tudok beszélgetni az kövér vagy öreg, így vagy úgy valamiért de nem jönnek be a nők..... utolsó barátnőm 2013ban volt
2023. febr. 26. 21:15
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha ez vigasztal én 19 évig(!) voltam társ nélkül - nő létemre! (Jelentkező lett volna, csak nem értem rá súlyos beteg ápolása miatt a magánéletre.)

Most vagyok egy olyan párkapcsolatban, ahol a legnagyobb a harmónia. Tavaly október óta. Illetve szeptember utolsó napjai, de októbert számítjuk inkább mindketten a kibontakozás első fázisának...

49/N

2023. febr. 26. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

"Miért van az hogy szinte egy nő sem fog meg?"

38 évesen azért már nem lennék válogatós a helyedben!

A nagyon szép és értelmes nők már 25-30 körül elkelnek!

Persze ez nem jelenti hogy ne lennének néhányan közülük szinglik, de ott már gyerekek és egy ex akadék is van!

2023. febr. 26. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Az akadékot csak az exférjre értettem!
2023. febr. 26. 21:38
 4/10 A kérdező kommentje:
2. Az a baj hogy most lettem sokkal jobban válogatós. Mikor fiatal voltam sokkal nagyobb volt a kompromisszum bennem
2023. febr. 26. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

2.vagyok

Hidd el! Csak akkor érzed igazán hogy kifutottál az időből amikor már késő lesz! Egyik 40-es ismerősömet is szinte pofán vágta a felismerés!

2023. febr. 26. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát..érthető 😅😆
2023. febr. 26. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Meleg vagy
2023. febr. 26. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
Értelmes vagyok,viszont dundika. :-) Viszont én 27 évesen ugyanígy vagyok. Bár nálam a belső dominál... :-)
2023. febr. 27. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból megértelek Kérdező, hogy az ember a korosodásával párhuzamosan jobban rájön az értékeire, megtapasztalja az élet különböző aspektusait, stb.

Én sem akartam engedni abból, hogy korombeli legyen a társ - ha úgy alakul - és mégis egy jóval idősebb ember akadt, akivel nagyon megértjük egymást.

Megvan a kölcsönös, tisztelet, megbecsülés egymás irányába. Úgy működik a harmónia, mint eddig soha senkivel!!!

Talán ha engednél az elvárásaidból lehet, hogy óriási meglepetés érne!

2023. febr. 27. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ja, és a pénzről az a gondolatom, hogy egyházi körökben NEM(!) ez számít elsősorban!!!

A garantáltan kiegyensúlyozott párkapcsolatra viszont kiemelkedő mértékben van ott lehetőség... nyilván mindkét félnek dolgoznia kell az odafigyelésen, nem lehet egyoldalú az adok-kapok.

9-es voltam. Szóval döntsd el, hogy mi a legfontosabb!

2023. febr. 27. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!