Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, az alábbi két előélet közül melyik elfogadhatatlanabb, amikor egy új férfival ismerkedsz?
Mivel elkövettem már ilyen hibát, ezért egy életre el is ment a kedvem tőle. Elnézést, hogy ezt nem említettem, de nem tapasztalat nélkül írtam, amit. Lehet mások számára túl gyorsan hoztam meg a döntést, hogy ilyennel soha az életben többet nem, de nem vagyok mesékben élő. Nálam elég egyszer elveszíteni a bizalmamat, gusztusomat valakinek, és onnan nincsen visszaút. Nekem is egy életem van, és már nem pocsékolok olyan emberekre többé időt, akikben képtelen vagyok bízni. Inkább az egyedüllét.
A sikertelen pasikról meg annyit, hogy soha nem ismertem ebből a típusból olyat, aki nem önhibájából sikertelen a nőknél. A legtöbb a folyamatos nyafogáson kívül nem is akar tenni semmit, hogy változást érjen el az életében. Mint itt az oldalon is, megelégszik a napi 50 kérdésen keresztüli kizárólag a női nem vádolásàval. A saját hibáit viszont soha nem ismeri be. Igen, az ilyennek valóban nem jut más, mint a prosti, vagy esetleg valami ronda kocsma Gizi. De az meg nem kell, mert neki a vékony szép cica baba kell mindenáron, mert csak arra tud ő is felizgulni. De ehhez csak neki van joga, a szép nőknek nem. Lehet végiggondolni.
*nekem nem kizárólagos célom
Figyelmetlen voltam, elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!