Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, az alábbi két előélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az alábbi két előélet közül melyik elfogadhatatlanabb, amikor egy új férfival ismerkedsz?

Figyelt kérdés
A két eset nem ugyanazt a férfit takarja. Melyik a nagyobb kizáró ok, amiért kevésbé lennél hajlandó folytatni vele? (már amennyiben egyáltalán megtudod ezt az információt valahonnan/valakitől)

2023. febr. 26. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%

Mivel elkövettem már ilyen hibát, ezért egy életre el is ment a kedvem tőle. Elnézést, hogy ezt nem említettem, de nem tapasztalat nélkül írtam, amit. Lehet mások számára túl gyorsan hoztam meg a döntést, hogy ilyennel soha az életben többet nem, de nem vagyok mesékben élő. Nálam elég egyszer elveszíteni a bizalmamat, gusztusomat valakinek, és onnan nincsen visszaút. Nekem is egy életem van, és már nem pocsékolok olyan emberekre többé időt, akikben képtelen vagyok bízni. Inkább az egyedüllét.

A sikertelen pasikról meg annyit, hogy soha nem ismertem ebből a típusból olyat, aki nem önhibájából sikertelen a nőknél. A legtöbb a folyamatos nyafogáson kívül nem is akar tenni semmit, hogy változást érjen el az életében. Mint itt az oldalon is, megelégszik a napi 50 kérdésen keresztüli kizárólag a női nem vádolásàval. A saját hibáit viszont soha nem ismeri be. Igen, az ilyennek valóban nem jut más, mint a prosti, vagy esetleg valami ronda kocsma Gizi. De az meg nem kell, mert neki a vékony szép cica baba kell mindenáron, mert csak arra tud ő is felizgulni. De ehhez csak neki van joga, a szép nőknek nem. Lehet végiggondolni.

2023. febr. 27. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
És hozzátenném még kiegészítésként, hogy nekem kizárólagos célom, hogy mindenáron legyen valakim és rendszeres szex legyen az életemben. Egyedül is egész embernek érzem magam, és egyáltalán nem zavar a szingli élet. Tehát, abszolút nem vagyok rá függve màsokra. És nem is akarok. Szeretek egyedül is lenni.Amúgysem vagyok már annyira fiatal, ha egyedül maradok a hátralevő éveimben, attól sem fogok a Dunának menni.
2023. febr. 27. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:

*nekem nem kizárólagos célom

Figyelmetlen voltam, elnézést.

2023. febr. 27. 09:06
 14/15 anonim ***** válasza:
A prostizás sem szimpatikus, de a hosszabb ideig félrekúrás és a másik szemébe hazudós sokkal hányingerkeltőbb számomra.
2023. febr. 27. 10:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Számomra egyik sem elfogadható. Még azért létezik olyan, akinél egyik szituáció sem volt. Vagy akkor inkább maradok örökre egyedül.
2023. febr. 27. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!