Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő alapvetően lenézi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő alapvetően lenézi a férfiakat, de közben mégis vágyik rájuk, akkor mit tud tenni ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Magas, helyes arcú, normál testalkatú férfiak az eseteim. De én nem vagyok karcsú. 160/85.Erős a csontozatom is, a hasam elég nagy és domború. Lehet emiatt nem találnak elég vonzónak?

2023. febr. 26. 17:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
Most meg nőnek adod ki magad, idióta? Te ennyire unatkozol? Már az első kommenteddel elárultad magad shrek!
2023. febr. 26. 20:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

🤣 miért etetitek a trollt?

Kérdező, mi hiányzik a mindennapjaidból, hogy ilyen szinten unatkozol?

2023. febr. 26. 21:51
 23/30 anonim ***** válasza:
180 centivel vagyok ennyi kiló és még nekem is van hasam. Ezt minden bantas nelkul mondom le kell edzeni es etrendet valtani . Pajzmirigy meg egyebb dolgokra felesleges hivatkozni , sokaknak sikerult mar lefogyni. Legyen az első célod a 70 kiló.
2023. febr. 26. 23:54
 24/30 anonim ***** válasza:
Tehát akkor van rajtad durván 15-20 kiló felesleg. Az igen.
2023. febr. 27. 01:29
 25/30 anonim ***** válasza:

"Lefogyni meg esetleg csak akkor fogok, ha érdemes lesz rá az a bizonyos férfi"

Magad miatt lenne celszeru.

2023. febr. 27. 01:33
 26/30 anonim ***** válasza:
De a kövér nőket kevés férfi szereti drága.
2023. febr. 27. 01:34
 27/30 anonim ***** válasza:
Ez már egy ilyen világ hogy a 20+ kilós Teca diktál, mert nőből van.
2023. febr. 27. 01:36
 28/30 anonim ***** válasza:

Tudod miért jó kövér nővel szexelni?

- Mert bárhol tudsz rá p*nát hajtogatni.

2023. febr. 27. 01:38
 29/30 anonim ***** válasza:

“próbáltam lefogyni, de szeretek nagyon enni. És addig nem is fogyok le, amíg nem látom értelmét az újbóli próbának.“

Na akkor segítek: az emberek többsége azért nem jár sikerrel a fogyással, mert kényszerből csinálják.

Ez egy olyan dolog ami csak akkor fogsz eredményeket elérni ha szereted is csinálni, és nem csupán kényszerből csinálod csak azért hogy vonzóbb legyél a társadalom számára. Próbálj úgy ránézni a diétázáshoz, hogy egy egészséges életmódra váltasz, és ne más emberek miatt csináld.

Az tanácsolom neked hogy keress fel egy személyi edzőt aki motivál téged és megtanít arra hogy hogyan táplálkozz ha fogyni szeretnél.

2023. febr. 27. 16:12
 30/30 anonim ***** válasza:
29. Azert nincs sikeruk mert nem mozogtak fiatal korukban sem.. nincs izomzat ami birja a terhelest , a tudejuk sem tud ugy tagulni. Akik gyerekkorukban nem jartak ki jatszani azoknal nem kell csodalkozni , hogy feladja hamar.. izomm memoriajuk sincs.
2023. febr. 27. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!