Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz fenn lenni a társkeresőn?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 17:47
11/31 anonim válasza:
Kiírod hogy képet privátban mutatsz!
12/31 anonim válasza:
A társkereső egy jó eszköz arra, hogy több emberrel találkozz.
14/31 anonim válasza:
A férjem a Badoon ismertem meg, 9 éve. Szerinted ez gáz?
15/31 A kérdező kommentje:
Még átgondolom ezt az egészet, hogy regisztrálok e.
2023. febr. 25. 18:12
16/31 anonim válasza:
Én ilyenkor arra gondolok, hogy az ismerőseid honnan tudnák? Valószínű onnan, hogy ők is fent vannak, és ott láttak. Akkor pedig ők is legalább annyira "gázak", mint te.
17/31 anonim válasza:
"Nem akarom hogy tudjanak róla az ismerőseim"
Semmi közük hozzá. Magadat és az életedet építsd, ne őket.
18/31 anonim válasza:
Én gáznak tartom (nő vagyok), ettől még el kellett fogadnom, hogy muszáj fenn lennem, mert más lehetőségem nincs. Az ellenérzéseimmel csak annyit értem el, hogy a 20-as éveim szinte egészét egyedül, az ujjaim társaságában töltöttem, nem kicsit frusztráltan és keserűen... De persze nem vagyunk egyformák, van, akinek ez nem gond.
19/31 anonim válasza:
Attól függ milyen jellegű társkereső.
Mert ugye nem mindegy szexpartnert keresel, vagy párkapcsolatot. Egyik sem gáz, ha felvállalod, amennyiben viszont nem akkor lehet mindkettő is az. A valódi társkereső oldalon amúgy manapság már alapjába véve nem gáz. Elfogadott jelenség a társadalomban.
20/31 anonim válasza:
Mi a párommal a Love.hu oldalon találtunk egymásra 14 éve. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!