Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz fenn lenni a társkeresőn?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 17:47
2/31 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2023. febr. 25. 17:52
3/31 anonim válasza:
Mármint kinek vagy minek a szempontjából (lenne) gáz?
5/31 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A társkeresés egy módja. Előnye, hogy sokkal több potenciális jelöltet találhatsz, mint amennyivel élőben találkozol.
6/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy tudjanak róla az ismerőseim, csak emiatt érzem gáznak.
2023. febr. 25. 18:00
7/31 anonim válasza:
#1 Vagyok, kifejtem. Az a férfi, akinek nincs jobb, fontosabb dolga, célja, mint társkeresőn elcseszni az idejét, az mellőzhető eleve.
Nőként fennlenni meg megint minek? Egópolirnak? Azért, hogy itt hallgassuk, nincs normális pasi? Egy nőnek is legyen már jobb, értékesebb időtöltése ennél.
8/31 A kérdező kommentje:
Soha nem volt barátom, és még soha nem regisztráltam társkeresőre, csak egy barátom mondta hogy megpróbálhatnám.
2023. febr. 25. 18:06
9/31 anonim válasza:
7es szerintem baromságokat beszél.
10/31 anonim válasza:
Nem gáz, ez is egy módszer, sokan jönnek össze így. A 7es tényleg baromságokat beszél, engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!