Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan felejtsem el az előzőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el az előzőt abban az esetben, ha az újabbak mind alatta vannak?

Figyelt kérdés

Akikkel ismerkedem rondábbak vagy butábbak, vagy nem érzelemgazdagok mint ő volt.

Vagy nem értékelnek, nem becsülnek.

Így úgy döntöttem, nem keresek társat, de legalább szóba állok a társadalommal, próbálok kimozdulni hátha jót tesz.

Elhívtak ide oda, csetelgetek másokkal és már csupán ezen a szinten is valamiért csak elítélek embereket pedig nem is akarok velük összejönni, hanem szabadidő csak a cél. És ez se megy.

Nem megy még a cset sem, ismerkedés sem, szórakozás sem, szabadidő sem olyanokkal, akik nem tetszenek, vagy nem nyújtanak érzelmeket, vagy úgy semmit nem nyújtanak, vagy unalmasak, vagy buták.

De lehet ez nem az előző miatt van mert előtte se tetszett nekem senki, mellette sem(ezen még ő is kiakadt), meg utana sem.

Ő volt az egyetlen egy akinek szívesen vettem a társaságát.

Hol találok olyanokat akik tetszenek?

2023. febr. 25. 06:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kíméld meg őket és magadat is, és ilyen esetben NE gyere velük össze.

Az is gond , hogy mindenkit hasonlítgatsz.

Nem a megfelelővel vagy együtt ennyi. Még 1x! Kíméld meg őket.

És bírd ki , hogy egyedül vagy mert mániákusan társat keresel.

2023. febr. 25. 06:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy fejben eldöntöttél valamit és ahhoz ragaszkodsz.

Nyilván aki buta vagy leszar azt hagyni kell.

Viszont azt tudom tanácsolni hogy ne erőltesd, hagyd hogy lazán kialakuljanak a dolgok mindenféle kötöttségek nélkül.

Azaz ne tulajdonságokra menj, illetve ne kapcsolatot akarj mindenképp.

Csak beszélgess másokkal és majd idővel meglátod hogy alakulnak a dolgok.

Egyébként ezektől függetlenül bárhol lehet olyan, aki neked bejöhetne.

2023. febr. 25. 06:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Magamat kímélem meg tőlük nem fordítva. Ők szivesen lennének vagy vannak velem, szivesen írkalnak velem, nem ők azok, akik kínlódnak, hanem én.

És egyedül vagyok de nem akarok egyedül maradni. Változnom kéne. Vagy a másik nemnek kéne változnia hogy ne ilyen legyen már a felhozatal.

Csak egy átlagos férfit se találok/látok, csak átlag alattiakat.

2023. febr. 25. 06:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi 2. Ezt próbálom

Hogy legalább csak úgy cél nélkul cseteljek valakivel, csak úgy, cél nélkül kikapcsolódjak valakivel, de amikor látom hogy (nekem)ronda egyszerűen ez sem megy.

2023. febr. 25. 06:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nőként úgysem fogsz tudni beleszeretni senkibe, aki nem néz ki legalább olyan jól, mint az exed.
2023. febr. 25. 08:01
 6/8 A kérdező kommentje:

De arról már letettem, nem hajkurászom a szerelmet.

De nekem a kötetlen ismerkedés barátkozás csetelés sem megy:(

2023. febr. 25. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nincs eléggé hiányod, ezért válogatsz. Ha eltelik pár hét vagy hónap, majd annyira fog hiányozni valaki, hogy lejjebb fogod adni az igényeidet olyan szintre, amit el tudsz érni.
2023. febr. 25. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha kínomban lennék vkivel aki nem jön be de jobbat nem találok az egy kínkapcsolat is lenne.
2023. febr. 25. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!