Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit változtasson az a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit változtasson az a pasi, akit a nők "elfelejtenek" ?

Figyelt kérdés
ritkán, (idáig 3x) de az fordult elő velem, hogy lett volna valakivel találkozó, randi stb., de elment az idő, és azt mondta a nő, hogy elfeledkezett rólam.
2023. febr. 21. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

""két munkahelyem van"

De az ilyen csajok mit akarnak egyébként?"

Prémium adoniszokkal dugni, csak még ahhoz is ostobák, hogy rájöjjenek, anélkül is ez jön le róluk, hogy nyíltan bevallanák.

Esetleg "ismerkedni" még véletlenül sem abból a célból, hogy valaki kiragadja őket ebből a taposómalomból.

És úgy gondolják, hogy ezt a kettős játékot lebukás nélkül űzhetik, hogy a vonzó, kívánatos pasikkal leszervezik a dugós randit, mert idejük korlátozott, a jómódúnak látszó kezesbárányokkal meg összehoznak egy klasszikus randit, ahol nyomatékosan közlik, hogy ők nem olyan lányok.

Ha pedig mégis lebuknak jön az "Aljas rágalom!" "Összekeversz valakivel!" "A rosszakaróim tettek alám!" esetleg "Fiatal voltam és kellett a pénz!" és így tovább.

És reménykedik, hogy addigra a béta már nyakig benne lesz a kapcsolatban, mire kiderül a sötét múltja.

2023. febr. 22. 19:07
 12/19 anonim ***** válasza:
De komolyan. Mi vihet rá egy húszas-harmincas nőt, hogy két munkahelye legyen? Becsődölt a vállalkozása és a devizahitelét kell törleszteni, vagy mi? Esetleg családi házat vagy termőföldet vett? :DDDDD
2023. febr. 22. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:
12. Férfi a kérdező!
2023. febr. 22. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Azt tudom, de simán el tudom képzelni, hogy bőven vannak ilyen csajok, akik tényleg ezt mondják, hogy "bocsi, tízmillió dolgom van, meg két munkahelyem, nem érek rá levegőt venni sem". Ok, de akkor most mi van? Minek dolgozik ennyit? Családja van amit el kell tartani? Esetleg lakása, amit fenn? És akkor mi van? Ott fog élni a húsz macskájával? Tudom, kicsit hímsoviniszta szöveg, de azért ha egy csaj annyit dolgozik, hogy pasizni sincs ideje, akkor az egész dolog önmagában kérdőjeleződik meg.
2023. febr. 22. 19:52
 15/19 anonim ***** válasza:
14. Mondjuk vannak baratai akikkel szeret eljarni, szorakozik, nyaralni , egyeb programokra mellette lehet alberletben is lakik.. 200-250 ezerbol azert nem kivitelezhetok ezek a dolgok. Tehat ezert van ketto munkahelye mert semelyik sem fizet jól!
2023. febr. 22. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
15: ha egy randira nem tud elmenni, akkor erre sem lesz ideje. Vagy akkor tényleg csak lerázta a topiknyitót. De én simán el tudok képzelni ilyen csajokat akik dolgoznak látástól Mikulásig, igaz, hogy nem tudják, hogy miért. Lehet, hogy lakást vagy albérletet tartanak fenn, és mivel infláció van keményen, ezért pörgetik saját magukat is, hogy még többet, még többet, mert az "életszínvonalat" fenn kell tartani. Mást nem tudok elképzelni. Elvégre miért dolgozna valaki megszállottan, hogy a végén egy randira se tudjon elmenni?
2023. febr. 22. 20:41
 17/19 A kérdező kommentje:

nagyon sokszor hallani főleg ilyen "híres" nőktől, de majdnem a felétől, hogy reggeltől estig dolgozik, hogy alig ér rá, hogy ... hogy semmi élete nincs, hogy szabad idejében alszik, vagyhogy mert elvált anyuka.

Valahogy mégis mindig van egy pasi, aki ezeket dugja.

2023. febr. 22. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:

"De komolyan. Mi vihet rá egy húszas-harmincas nőt, hogy két munkahelye legyen?"

Általában van a normális állása, amiből pénzt keres, meg csinál valami olyat, amitől milliókat remél, de jelenleg egy forintot nem nagyon keresett még vele és ha egyszer órabérre leosztaná, hogy összesen mennyit foglalkozott vele és mennyi jött vissza (ingatlannál, ügyfelezésnél beleszámítani a teljes időt, telefonálgatás, weboldal felépítés, utazgatás, stb., termékforgalmazásnál nem a bevételt számolva, hanem a tényleges profitot, ami az áru beszerzési ára és eladási ára közötti különbözet, leszámolva belőle a költségeket) akkor sírva fakadna.

Esetleg rosszlányokozik és van egy fedősztori állása, hiszen ki gondolná egy alulfizetett lepra munkát végző valakiről, hogy amúgy ilyesmit csinál, egyből vissza tudna vágni vele, hogy "Ha k#rva lennék, akkor szerinted WC-t sikálnék 1000 Ft-os órabérért?" illetve további előnyös dolgokkal jár, mint TB és a vidéki rokonságnak, volt osztálytársaknak, stb. is kevésbé tűnik fel, hogy nem csak túl sok a szabadideje, de még van is miből költekeznie.

Ritka esetben egyébként lehet tényleg karrierista a csaj, vagy van egy állása és mellette fordít vagy egyetemistákat korrepetál, esetleg önkénteskedik. De ezek azért ritkábbak.

Amúgy is a legjobb fedősztori a "dolgozom", mert olyankor teljesen legit módon megteheted, hogy órákon át meg se nézed az üzeneteidet és ha hívnak sem veszed fel, közben meg épp félre tudsz lépni.

Férfiaknál azért nehezebb ez is, mert egy nőt senki nem számoltat el, hogy "Aztán ebből a két munkahelyből hol a pénz? Ugye nincs adósságod?"

A férfit viszont egyből teszteli a nő, ha pénzszagot érez. A férfi a sok villogós műmájer gyökér miatt az ismerkedés kezdetén eleve gyanúból indul, hogy vajon tényleg az-e akinek mondja magát. Vajon nem-e nős, vajon tényleg ott dolgozik, ahol mondja, kap-e fizetést, nem-e a bruttóját hazudta a nettója helyett, nem-e albérletet hazudik sajátnak, nem-e vetített, hogy irodista, miközben valami alja munkát végez vagy szakmunkás miközben segédmunkás és így tovább.

Nekem volt olyan még évekkel ezelőtt, hogy azért füllentettem azt ismerkedéskor a csajnak, hogy behívtak dolgozni, mert családi gondok voltak és ghostoltak már előtte ilyesmi miatt, mert őszintén bevallottam. Erre 5 hónap! után a csaj közölte, hogy azért nem kezdene velem komolyan, mert ő ezt a bizonytalanságot nem bírná, hogy engem bármikor behívhatnak. Aztán mikor mondtam, hogy ez ritkán van, akkor meg azzal jött, hogy őszintén szólva ez is furcsa neki, hogy akkor behívtak és azóta mióta ismer egyszer sem, szeretne eljönni a munkahelyemre és megismerni a főnökömet, kollégáimat.

2023. febr. 22. 23:12
 19/19 anonim ***** válasza:

"szeretne eljönni a munkahelyemre és megismerni a főnökömet, kollégáimat."

Aha.....

2023. febr. 23. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!