Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mèg ő sèrtődhetett meg, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mèg ő sèrtődhetett meg, vagy vajon miért nem keres?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem valakivel, több, mint 1 hónapon keresztül. Először nem annyira jött be, de aztán kezdtem őt megkedvelni, jobban vonzódni hozzá. Neki elvileg elèggè bejöttem, legalábbis ezt mondta. Viszont sajnos a szexben nem mindig volt meg kettőnk között az összhang. Ès nagyon zavart benne az, hogy sokszor lelankadt szex közben. Àllítólag, a stressz miatt volt, illetve a teljesítmény kényszer miatt. Ennek többször hangot is adtam, akkor mondta ezeket, meg hogy nem arról van szó, hogy nem kívàn, csak ezek a dolgok jàrnak a fejèben..A legutóbbi alkalom èrezhetően nem sikerült jól, főleg nekem nem, neki sikerült elmennie. De igazából utàna este ettől függetlenül jól megvoltunk, ölelkeztünk, ilyesmik, abszolút nem látszott rajta semmi. A reggeli elválás sietős volt, èn ugyan picit szótlanabb voltam, de nem volt igazán úgy semmi bajom. Annyit mondott amikor elköszöntünk, hogy làtja rajtam, hogy kicsit zavart vagyok, meg minden okè-e? Èn mondtam, hogy igen, csak nem aludtam jól. Utàna elvàltunk egymástól, de nem írt utàna, mint eddig minden alkalommal, hogy rendben hazaértem-e, ilyesmik. Persze most èn is írhatnèk neki, mert eddig mindig ő keresett, de nem tudom, mi járhat a fejében.. Plusz, lenne mit megbeszèlnünk, ha folytatnánk a dolgot, mert ha a szex nem működik, nincs meg az összhang, akkor sajnos nincs èrtelme ennek az egésznek. De úgy érzem, mèg ő sèrtődött meg, amikor ő nem tudott teljesíteni, vagy azt várja, hogy most èn keressem őt?

Köszi, előre is!

2023. febr. 21. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt várja, hogy te keresd őt.
2023. febr. 21. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

mert eddig mindig ő keresett

Na velem így az ágyig sem jutnál.

És lehet a TE hibád, attól, hogy van benne annyi gerinc, hogy nem bánt meg vele. Az tőled sem teljesítmény, hogy várod a kőkemény f_szt. Ha mindig ő keres, te meg egy fatehén vagy az ágyban, az lenne a furcsa, ha felállna rád, bárkinek is.

2023. febr. 21. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dolog most rajtad múlik. Ha fontos neked, erősítsd meg, hogy nem baj, hogy nem lett tökéletes az első alkalom, előfordul a férfiakkal az izgalom miatt, majd legközelebb és támogatod stb.

Ha nem érdekel a férfi, akkor hagyd. Bár szerintem nem szerencsés útjára bocsájtani egy férfit azzal, hogy azért dobod, mert izgult az első szexnél. Nálunk is így kezdődött, eszembe se jutott volna emiatt rosszat gondolni róla vagy ne folytatni a kapcsolatot.

2023. febr. 21. 20:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem az első szex volt, ès gyakorlatilag az összesnèl előfordult ez. De nem voltam vele bunkó, sosem.
2023. febr. 21. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem keresed soha? Biztosan kellemetlenül érzi magát a teljesítménye miatt és nem szívesen kerül a szemed elé.
2023. febr. 21. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy azt hiszi, bogy leírtad, azért nem jelentkezik. Neked kéne.

Arról nem beszélve mennyire gáz ha csak az egyik keresi a másikat, hidd el előbb utóbb megöli az ember lelkét...

2023. febr. 21. 20:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze, azt tudom, èn is voltam egyszer a màsik oldalon, amikor inkàbb csak èn èrdeklődtem mindig a màsik irànt. Tènyleg nagyon rossz.
2023. febr. 21. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj ha ráírsz, mert ennek kölcsönösnek kellene lennie, persze a nők szeretik ha a férfi teper értük, de néha kivételek is vannak.

Milyen korosztály vagytok?

Ha a férfi idősebb évjárat, akkor sajnos előfordulnak merevedési gondok, ha van egy kis esze akkor bevesz egy kis szildenafilt és nem lesz probléma. Aki inkább szenved minthogy megoldaná a problémát az buta.

2023. febr. 22. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!