Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kiábrándító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító ha egy lánynak emésztőrendszeri problémái vannak? (nem nagyon merek emiatt ismerkedni)

Figyelt kérdés

Leginkább stressztől, de egyes ételadalékoktól is.

Áltálában, kedvesnek, jófejnek tartanak, elsőre visszafogott vagyok, de ha már ismerek valakit szeretek csipkelődni, szórakozni, de olyan kínosnak érzem ha ezt megtudja valaki, akkor megváltozna véleménye, és már nem érdekleném.

Ismerkedni, találkozni is olyan helyen max. ahol van mosdó.

Ha már közelebbi viszonyban vagyok valakivel akkor szívesen sétálok természetben, de nem nagyon sikerült senkivel ilyen bizalmat kiépíteni, mert már az elején elbizonytalanodom.

2023. febr. 20. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Jézus ...
2023. febr. 20. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:
7%
Ha csini vagy, a fejedet is tarthatod zsákban, nem érdekli őket. Vékony legyél, popsika legyen.
2023. febr. 20. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Pacsi: nekem is hasonló van, így nem merek nagyoon én sem ismerkedni.

Mivel részben ismerős a sztorid, így megértelek, tehát nem lenne gond.

2023. febr. 20. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha a 13-as fiu es korodbeli, akkor lehet ismerkedni:-)
2023. febr. 20. 17:17
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a férjem (fiús család), mindig azt mondta, hogy ő majd megtanítja böfögni a gyerekeket, én meg hangosan pukizni, hogy ők nyerjenek a böfögő és puki versenyeken.

Mindezt úgy, hogy az anyukáját sose hallotta pukizni, mert mindig kiment a wc-be.

Nekem is IBS szerűségem van (nem vizsgáltattam ki, tudom, hogyha tartom a diétát - glutén, tej, olaj, zeller, mag mentes étkezés - akkor jobb, ha nem tartom, akkor rosszabb), semmi problémát nem jelent. Étterembe nem járunk, vagy ha igen, akkor nem nagyon eszek, mert akkor akár napokig rosszul vagyok.

Általában, ha nem valami jogász vagy média irányú pasit fogsz ki, aki dísz feleségnek (is) akar használni, akkor a férfiak többségét nem érdekli. Visszafelé szerintem rosszabb.

2023. febr. 20. 18:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Erről a Derült égből Polly című film jut eszembe. :D
2023. febr. 20. 18:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

A 13-assal ne ismerkedjen mert ha mindkettőre egyszerre tör rá a fosás, összevesznek a wc-n, ez válóok :D

Na jó csak vicceltem!

Amúgy nekem nem hasmenésem van, hanem puffadok és rengeteget pukizok, én már megházasodtam,de vendégségbe, ottalvós helyre nem szeretek menni emiatt. Nemtudom visszatartani vagy csak nagy görcsök árán.

Amit tudok javasolni: a cukrok,különösen a fruktóz kerülése (a legtöbb IBS mögött fruktóz érzékenység áll).

Én ha tartom a diétát, egész jó az emésztésem.

És nekünk nem jók a rostos,probiotikus cuccok sem...

2023. febr. 20. 22:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen problémám, aztán változtattam az étkezésen.

Minél kevesebb mű dolgot eszek.

Adalék anyagok, E betűs származékok egyre jobban kiszűrve.

Van egy tabletta ami nagyon sokat segít. TEVA-ENTEROBENE .

Ez a legjobb, és árban is tűrhető. 50 szemes.

2023. febr. 21. 09:54
 19/21 anonim ***** válasza:
52%

Pár évvel ezelőtt idegi problémák miatt ment galyra az emésztésem.

Volt, hogy haladtunk az autópályán, és megkellett kérni a sofőrt, hogy gyorsan húzódjon ke a leállósávba.

Lehúzódott, én épp hogy kitudtam szálni, letoltam a nadrágot, legugoltam, és plötty.

De volt úgy, hogy valahol a belvárosban épphogy betudtam állni egy parkolóba, autók közé.

Gyorsan kiugrottam, letoltam a nadrágot, és plötty.

Nagyon kellemetlen tud lenni, mert egyszerűen lehetetlen visszatartani.

Volt hogy úgy mentem haza a Sparból, hogy összefostam magam, mert nem tudtam sehol sem legugolni nappal.

Nagyon kellemetlen, az biztos.

2023. febr. 22. 01:52
 20/21 anonim ***** válasza:

17. Szakadok,te beteg vagy.😂😂

Kellemetlen szituációk ezek amiket leírtok,de az emberek többségével megesik,mert kevesen figyelnek a helyes étkezésre (is).

Énis sokszor puffadok,van hogy csak úgy rám tör este az érzés hogy nagyon kell mennem a mosdóba..

Az ami a gyomor/bélben zajlik,az legtöbbször stressz alapú,figyeljetek a pszichikai jelekre is. :)

2023. febr. 22. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!