Aranyérnek lehetnek ilyen tünetei, vagy mi ez?
Pár napja volt székrekedésem és utána is csak ilyen kemény, darabos volt a cucc. Azóta folyamatosan úgy érzem, mintha kéne mennem, de csak ritkán jön. Viszont mintha lenne valami egy ponton a falán ott belül, ami tompán fáj is egy kicsit. Nyilván nem nyúltam be, csak érzem.
Azért gondolom, hogy lehet köze az aranyérhez, mert korábban tapasztaltam már vért a papíron, de nem foglalkoztam vele különösebben.
Köszönöm, ha időt szánsz a kérdésre.
Nekem detto ugyanez volt nyáron ugyanilyen tünetekkel, annyi hogy mivel 30 felett vagyok el is mentem egy béltükrözésre hogy azért kizárjak bármi komolyabbat. Doki mondta hogy a székelési ingert pont az okozta hogy felsértette a székletem a végbelemet.
Ha fiatal vagy akkor nagy valószínűséggel ez állhat a háttérben, nekem pár hét volt mire begyógyult a belső seb. Ha aggaszt, nem árt egy orvossal is konzultálni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!