Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális/jogos elvárás, hogy ha érdeklem, akkor keressen?
Abszolút.
Ha valakinél nincs meg az érdeklődés felőlem, akkor hagyni szoktam a francba. Komolyan erre építsünk kapcsolatot? Ahol már a legelején ilyen problémák vannak, abba inkább nem folyok bele. Ha tényleg nem érdeklem, akkor azért, ha meg játszmázik, akkor azért nem akarnék vele folytatást. Inkább keresek olyat, akinek érek is valamit.
Mióta tartott az írogatás?
Bármi lehet. Az is, hogy csak unalmába írogatott veled, te meg többet láttál bele. És az, hogy egy hete nem keres, neki fel sem tűnik, mert nem tulajdonított neki olyan nagy jelentőséget, mint te.
"A beszélgetés nem olyan régen tartott, kb. 2 hete ismerkedtünk meg, abból az első héten szinte minden este beszélgettünk. "
Na gondoltam, hogy valami ilyesmiről van szó. 2 hét telt el. Mi volt tulajdonképpen? Írogatás. Kérdező azt tanácsolom, hogy ilyen gyorsan ne kötődj idegenekhez. Nem is ismered.
"Szinte folyamatosan áradozott rólam, hogy különleges vagyok, régen beszélt már ilyen értelmes, normális, kedves, szexi emberrel, finom erotikázás is volt, gyakorlatilag mind-mind olyan dolgokat írt (és folyamatosan), amelyek arra utaltak, hogy komolyan lehet őt venni."
Ezek olyan dolgok, amit olyan ember ír, akit komolyan lehet venni?
Szerinted másnak nem írta ezeket? Ne legyél naív.
Ezek mind sablon szövegek. Egy idegen honnan tudná, akivel nem is találkoztál még, hogy te milyen vagy mi???
"azt reméltem, hogy ő végre korrekt lesz, és annyira örültem neki, mert úgy éreztem, hogy végre találtam valakit, akivel lehet esélyem a boldogságra."
A szeretet hiány miatt olyan dolgokat láttál bele, ami nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!