Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak 25 évhez képest 35 éves korukra sokan miért veszítik el vonzerejüket?
Belegondolva az csak 10 év. Ami nem olyan iszonyú sok.
25 évesen még szinte mindenki olyan szép de 35 re már mintha eltűnne a szépség sokaknál.
Mi amortizál ennyire röpke 10 év alatt?
Olyan mintha csak azok maradnának vonzóak akik a hülye edzőtermekben kínozzák magukat.
Ez a kor dolog úgy működik, mint egy ház. Egyrészt számít, hogy milyen alapanyagokból van, másrészt számít az is, hogy ki mennyit fordít állapotmegóvásra.
Az emberi test gyorsan regenerálódik és sok dolgot kihever gyorsan a húszas évek elején még. Később mindenki azt látja a tükörben, ahogy él, mert a biológiai motor nem takarítja már el úgy a szart, amit felhalmozott. Mindenkinek az arcára van írva az életvitele. Szerepet játszik a genetika is, de ha nem óvtad magad a káros hatásoktól, nem sportoltál, szar kajákat ettél és életed nagy részében tövig rágtad a körmeidet az idegtől, az bizony látszani fog. Az is látszani fog, ha felneveltél 2-3 gyereket, már ha tisztességesen felnevelted és nem csak díszfasz voltál. Az is látszik, ha sokat éjszakáztál a melóban vagy a tűző napon/fagyban dolgoztál. Korábban is látszott volna, csak korábban a szervezeted a te rombolásod ellen dolgozott. A korral szép lassan neked kell dolgoznod azért, hogy a szervezeted regenerálódásának lassulását és az öregedési folyamatokat minél jobban ellensúlyozd. Ez kinél gyorsabb, kinél lassabb.
Úgyhogy aki akkor megtanulta a leckét, mikor még nem volt maradandó nyoma, az jól jár. A többieken meg fanyagolnak, hogy nem baszható. Mintha csak erről szólna az élet.
Szerintem nem feltétlenül igaz. Ha csak a kora változik az embernek, akkor lehet. Ha valaki egy ízléstelen/igénytelen/hormonzavaros/dagadt/alkoholista szenny volt és azóta elkezdett normálisan élni és kinézni, akkor bizony többen mennek rá, mint régen.
Egyelőre én is úgy érzem, hogy felfelé lejt az életem 30 felé, pedig nem voltam csúnya 20 évesen sem. De gyatrán néztem ki a beesett szemeimmel, a ragyás tányér fejemmel és a túlszedett szemöldökömmel. Az sem tett jót, hogy a seggem csak anatómiailag létezett, szemben az úszógumimmal. Valószínűleg sokkal dögösebb 35 éves leszek úgy, hogy szemrebbenés nélkül elverek százezreket esztétikai beavatkozásokra, ha nem leszek magammal megelégedve, mert megtehetem, nem úgy, mint 22 évesen kollégistaként, mikor konkrétan azért mentem házibuliba, mert nem volt mit ennem.
Én 20 éves férfiként: vézna, kisfiús arcvonású, pattanásos, gyenge testalkat.
Én 30 éves férfiként: a fentiek elmúltak, helyette lett sörhasam, tokám.
De egyik életkorban sem voltam az a sármos, férfias alfahím, akiből árad a tesztoszteron.
Szóval szerintem ez egyénfüggő, nem korfüggő. Tudod, mint az autóknál: nem km-t, mert kort nézünk, hanem állapotot.
A gyakorikerdesek szerint 30 felett akár el is temetheti magát az ember...
Szánalmasak az itteni vélemények. Nagyon keveset láthattak és a tapasztalat is kevés.
Azért ez nem mindenkire igaz.
Pl nem egy nőt ismerek, akik sokkal vonzóbbak 35-37 évesen, mint 20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!