Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem egy baranyai kis faluba, egy viszonylag könnyű válás után. Ennek majdnem egy éve. Az új szomszédom egy különös férfi. 47 éves, magas, vékony, de arányos testalkatú, de valami vonz benne, azt hiszem, hogy az acélszürke szeme tele fájdalommal, miközben mosolyog.

Próbáltam vele kapcsolatot létesíteni, de ő mindig udvariasan visszautasított. Több embert megkérdeztem róla, de mindenki csak annyit mond, hogy ne srapáljam magam. De a kérdésre, hogy "miért?", soha nincs válasz. Ő mindig ebben a faluban élt, és csak annyit mond mindenki róla, hogy soha nem volt még kapcsolata.

Szerintetek mit tegyek? Illetve mi lehet ennek a hátterében?

35 éves nő

2023. febr. 18. 16:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mondjak le róla, hogy bármi is kialakulhat?
2023. febr. 18. 17:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem erőltetném, van rá oka, hogy magányos farkas és nem tudhatod, hogy a magány miatt milyen ember... Magaddal csesznél ki csak.
2023. febr. 18. 17:49
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

11

Én írtam, hogy depis lehet. Hidd el, hogy nagyon rosszul járnál vele. Egy depressziós ember lehet, hogy dolgozik, sportol, elmegy ide-oda, kedves, szeretetreméltó, de ha tényleg depis, akkor állandó fájdalom van benne és nagyon nagyon nehéz és rossz érzések. Nem tudnád megmenteni. Nem járnátok jól egymással.

2023. febr. 18. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Vagy hívd át magadhoz egy kávéra hálából a házkörüli melók megcsinálásáért, aztán kérdezz rá egy kicsit direktebben, hogy nyitott-e az ismerkedésre. A kerítés mögüli leskelődésből nem fog több kiderülni.
2023. febr. 18. 17:52
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
Ha tetszenel neki mar megdugott volna. Felejtsd el
2023. febr. 18. 17:55
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
Miért mit nyerne veled az újabb csalódáson kívül?
2023. febr. 18. 18:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem is volt kapcsolata, miben csalódott szerinted?
2023. febr. 18. 18:43
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Honnan tudjam? Ismeri itt bárki? Olyan könnyen diagnosztizáltok bárkit ismeretlenül, mintha muszáj lenne. Értelmezd a kérdésem.
2023. febr. 18. 18:48
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
De miért vagy ilyen erőszakos? Persze az én farkam már nem kéne? 😐🤣
2023. febr. 18. 19:08
 20/24 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, engem elsősorban nem a farok érdekel. Ami meg őt illeti, gyanítom, hogy senki másnak nem kellene.
2023. febr. 18. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!