Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezhet ilyen?
Nemrég költöztem egy baranyai kis faluba, egy viszonylag könnyű válás után. Ennek majdnem egy éve. Az új szomszédom egy különös férfi. 47 éves, magas, vékony, de arányos testalkatú, de valami vonz benne, azt hiszem, hogy az acélszürke szeme tele fájdalommal, miközben mosolyog.
Próbáltam vele kapcsolatot létesíteni, de ő mindig udvariasan visszautasított. Több embert megkérdeztem róla, de mindenki csak annyit mond, hogy ne srapáljam magam. De a kérdésre, hogy "miért?", soha nincs válasz. Ő mindig ebben a faluban élt, és csak annyit mond mindenki róla, hogy soha nem volt még kapcsolata.
Szerintetek mit tegyek? Illetve mi lehet ennek a hátterében?
35 éves nő
11
Én írtam, hogy depis lehet. Hidd el, hogy nagyon rosszul járnál vele. Egy depressziós ember lehet, hogy dolgozik, sportol, elmegy ide-oda, kedves, szeretetreméltó, de ha tényleg depis, akkor állandó fájdalom van benne és nagyon nagyon nehéz és rossz érzések. Nem tudnád megmenteni. Nem járnátok jól egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!