Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezhet olyan pasas akit még sosem utasitott vissza nő?
Egy férfi ismerősöm pont ilyen, aki már-már mágnesként kezdett vonzódni hozzám - úgy vettem észre a jelekből.
Mosolyszünetet tartunk mégis egy ideig, mert állítása szerint annyira ragadtak rá a nők kb. 16 éves korától kezdve, hogy elegem volt egy kicsit a szexuális célzásainak a tömegéből. Elbizakodottá vált nagyon.
Többször leállítottam bizonyos szavak kiejtése közben és szerencsére minden alkalommal értett a szóból.
2 válása után folyton a második felesége után siránkozik, az meg már nem bírja hallgatni, messzire menekül tőle a második férjurával együtt.
Tényleg nagyon jóképű, jó kisugárzású, de nekem világvége hangulatom van, hogy mennyire diktátor típus. Napok óta rosszul vagyok tőle. Jómódú, több diplomája van, de...
Idén lesz 62 éves. Kicsit nagy a korkülönbség közöttünk én nem vállalom a koromat, a "kishúgá"-nak tekint olykor (a lelki rokonszenv ugyan roppant hízelgő tud lenni, de mégis... na.)
Egy másik férfi ismerősöm is eléggé népszerű még 66 évesen. Gyakran emlegeti, hogy hányan akarták az "oltár" elé cipelni. Nem annyira jóképű, de kellemes kisugárzása van.
Hány éves korosztályról beszélünk kérdező?
Persze, hogy van. Többek között azok, akik - különböző okokból - még soha nem kezdeményeztek egyetlen nőnél sem.
Amúgy a nők körében népszerű, jóképű, jó kiállású, határozott, magabiztos fellépésű, könnyen ismerkedő férfiak között is nyilván van.
Hát rám ez már nem igaz, viszont kevés elutasításban volt részem, talán olyan 2-3 ha tini fellángolásaimat is hozzáveszem
25f
Két esetben lehetséges:
1. Sosem kezdeményezett, így nyilván nincs, aki elutasítsa.
2. Csak olyannál kezdeményezett, ahol biztos lehetett a dolgában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!