Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyás segítene a társkeresési problémákon?
Figyelt kérdés
Sikertelen vagyok a nőknél. Feltételezem az egyik oka túlsúly lehet. Ha sikerülne feleslegtől megszabaduljak, javulnának az esélyeim?2023. febr. 17. 23:16
12/20 anonim válasza:
11-es, valamennyit igen, mert a kiszámolt diétáról leálltam, de már nem vagyok dagadt, ha arra célzol😃.
Olyan 7 kiló visszajött.
10#
13/20 anonim válasza:
12-es!
Köszi, csak kíváncsiságból kérdeztem, nem is az, hogy dagadt vagy-e, csak hogy mi lett a három év után.
Egyébként azóta lett barátnőd?
15/20 anonim válasza:
Javulnának az esélyeid, de minden problémát nem oldana meg a fogyás.
16/20 mikeXxX válasza:
Nem feltétlenül de javulhatnak az esèlyeid ! Edzőteremben ahová járok pl: van egy fèrfi aki női szemmel ( nem èn mondom más ottani nők ) teljesen rendbe van viszont agyban komoly problémák vannak nagyon nagyon ès most nem az IQ a lènyeg kissè nőgyülölő de mellette meg agresszívan nyomul a nőkre ès nem kèpes èszrevenni magát hogy komoly problèmái vannak de hát egyszerűbb köpködni a nőkre mint a saját hibáinkat felismerni 🤷! 43f
17/20 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom, mindig túlsúlyos voltam, mégis mindig volt nőm.
18/20 anonim válasza:
Saját magadat jobban fogod szeretni, ha lefogysz, több lesz az önbizalmad és ez a pozitív kisugárzás odavonzza a nőket! Egy komor, önbizalomhiányos pasival nem akar senki ismerkedni, akkor se ha sovány, szóval saját magadért tedd meg és a többi jön magától! Hajrá! :)
19/20 anonim válasza:
Mondjuk lehet ez a kulcs, én hiába vagyok dagadt, ez sosem szegte kedvem, mindig egy vidám mókamiki fickó voltam, vagyok.
20/20 Marcus 93 válasza:
Nem, én megtettem, de semmi. Talán annyi, hogy dugópajtinak jó voltam, egy-két kapcsolat is, amiből 3 hónap után kifaraltak a nők, nem kellek a nőknek, mindegy is miért, amiért a cukrozott gumicukor sem kell senkinek, és ezzel te is így lehetsz, ez elég sanszos, szóval fogadd el, ahogy azt is el tudtad, hogy nem lehetsz űrhajós. Ebben áll a nagy titok, szóval csak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!