Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek ti lennétek papucsok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek ti lennétek papucsok csak hogy legyen valaki?

Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 22:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
nem vagyok incel, de efelé hajlok igen
2023. febr. 17. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Az incel problémája összetett, és a megoldás a személyre szabott kezelésben rejlik. Az első lépés általában az, hogy az illető szakemberhez forduljon, például pszichológushoz vagy pszichiáterhez. Az incel problémájának kezelése a következőkre összpontosíthat:

Önismeret fejlesztése: Az incel problémája gyakran a társadalmi normákhoz, az önértékeléshez és az önbizalomhoz kapcsolódik. Az önismeret növelése, az érzelmek és gondolatok jobb megértése, a társas készségek fejlesztése, a pozitív önértékelés és a stresszkezelési technikák segíthetnek az incel problémájának kezelésében.

Szexuális oktatás és terápia: Az incel problémájának hátterében gyakran a szexuális tapasztalatlanság vagy szexuális zavarok állnak. A szexuális oktatás és terápia segíthet a szexuális problémák kezelésében, az egészséges szexuális viselkedési minták kialakításában és a szexuális önbizalom növelésében.

Társadalmi támogatás: Az incel problémája a társadalmi elvárásokkal, a sztereotípiákkal és a szexuális szerepekkel is kapcsolódik. A társadalmi támogatás és elfogadás segíthet az incel személynek abban, hogy elfogadja önmagát és másokat, és megtanuljon azonosulni a társadalmi normákkal és értékekkel.

Szükség esetén gyógyszeres kezelés: Az incel problémája gyakran kapcsolódik a szorongáshoz, a depresszióhoz és más mentális egészségügyi problémákhoz. Szükség esetén a szakember gyógyszeres kezelést is javasolhat.

Fontos megjegyezni, hogy az incel problémája nagyon egyéni lehet, és a megoldás sok esetben a fenti módszerek egyéni kombinációját igényli. Az incel személynek szakemberhez kell fordulnia, aki segítséget nyújt az illetőnek a probléma azonosításában és a személyre szabott kezelési terv kidolgozásában.

2023. febr. 18. 00:11
 3/20 A kérdező kommentje:

2.

A kérdés egyrészt nem is ez volt

másrészt incelekhez szólt.

Köszönjük a monológot:)

2023. febr. 18. 00:27
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
#2 vagyok, sajnálom, hogy nem vagyok incel és hogy nem érdekel a megoldás ötlete sem.
2023. febr. 18. 00:31
 5/20 anonim ***** válasza:
45%

A többi incel nevében nem beszélhetek, de szerintem az incelség egyik fontos velejárója, hogy béta testbe zárt alfákról van szó.

Tehát az alfa attitűd miatt sosem hódolna be egy nőnek, még ha színleg meg is teszi, inkább omega viselkedés. Mint a hiéna vagy keselyű vagy kígyó. Nem valódi csicskulásról van szó, csak a punci elnyeréséről. Részben ettől is a negatív társadalmi megítélés. Pedig csak ugyanazt várják el egy kapcsolatban, mint amit a Chadek nyíltan megkapnak, csak ők ha nyíltan kimondják, akkor senkinek nem kellenek az átlagos külsejük miatt, ha pedig kerülőutakon férkőznek a bugyiba, akkor ők lesznek a világ legnegatívabbjai.

2023. febr. 18. 00:33
 6/20 anonim ***** válasza:
52%

Én már megkaptam vagy 1000x, hogy incel vagyok, ha elmondanám az eddigi nőknek, kalandoknak ezt, elég nagyot néznének. :D

De higgyünk a gyk feministáinak, meg mangináinak, és legyek incel, ok.

Mindenesetre hatalmas köszönet az eddigi nőknek az életben. Már érdemes volt élni eddig is. :)

Általában papucs vagyok, ki is használják rendesen, szinte mind kontrollmániássá válik mellettem.

Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok egy aberrált állat. :D

2023. febr. 18. 01:02
 7/20 anonim ***** válasza:
Alapból egy (női) talpnyaló vagyok, tehát igen.
2023. febr. 18. 07:18
 8/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lennék papucs. Azért nincs nőm, mert a külsőm alapján nem tudok olyan nővel összejönni aki tetszik, tehát fullos, gyönyörű nővel. Ezért inkább egyedül maradok, de dagi, csúnya, öreg nő nem kell és a papucsa se lennék egy nőnek se.
2023. febr. 18. 08:15
 9/20 anonim ***** válasza:
8, és hogy ha összejöhetnél egy fullos jó nővel, ha cserébe teljesen a papucsa leszel?
2023. febr. 18. 08:22
 10/20 anonim ***** válasza:

9-es, az nem működne, mert nem olyan a természetem. Ha esetleg bele is mennék a szex miatt, mert annyira jó az adott nő, hamar kirugna engem, mert biztos, hogy beszólnék neki, nem hagynám magam csicskáztatni.

8#

2023. febr. 18. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!