Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire taszító (vagy vonzó)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszító (vagy vonzó) egy nőnek az ha egy férfi sokat keres (nettó 1 millió fölött), de semmit nem hajlandó a nőre költeni?

Figyelt kérdés

Azaz, hiába keres sokat úgymond, egy fillért se tud kiszedni belőle a nő. Ha közös életük lenne, a nő pontosan tudná előre is, hogy mindent felesbe kellene fizetnie vele.

Ez azért érdekes kérdés, mert tulajdonképpen mi a vonzó egy nőnek egy viszonylag jól kereső férfiban? Az hogy genetikailag alkalmas rá a férfi, hogy megteremtse a magas jövedelmet, vagy maga a pénz amit ki tud szedni belőle és amit a férfi pénzéből megkaphat?

2023. febr. 15. 21:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Nekem taszító. Nem azért, mert nem tudom kihasználni, hanem mert nekem alap, hogy pénzt és időt nem kímélve egymás kedvére teszünk azokkal, akiket szeretünk. Ez igaz az anyámra, a barátaimra és a páromra is. Nem szeretem a játszmázós, önzőzős kapcsolatokat. Nem lennék egy ilyenben. Nem vagyok a teljesen közös kassza híve, de aki határokat akar velem szemben húzogatni a páromként, akár érzelmileg, akár úgy, hogy a pofámba mondja bármire, hogy semmi közöm hozzá, akár úgy, hogy hogy rajtam spórol, az jobb, ha meg sem próbál felszedni.
2023. febr. 16. 07:31
 12/17 ildibrexy ***** válasza:
93%

Ha feleséged lesz akkor az a pénz amit megkeresel úgyis közös lesz :D

De a kérdésedre a válasz, hogy az tényleg taszító. Est hogy képzeled hosszú távon? Ha mentek fagyizni külön fizettek? A nyaraláson is az utolsó csoki árát is elfelezitek??? Egy kapcsolatban ilyet nem lehet csinálni. Nem kell eltartani egy nőt mert bármilyen hihetetlen is ők is dolgoznak es tudják maguknak fizetni a ruhát, kozemtikust, fodrászt stb.. de ezen kívül mindent lehetetlen elfelezni.

2023. febr. 16. 08:02
 13/17 Betti 2 válasza:
60%
Taszító! Tapasztaltam. Sőt, házasságunk alatt,csak a számlát láttam,amire a pénz jöttés a +-t megmutatta. Aztán kijelentette, hogy megyek anyámhoz,berakatom vele a pénzt a Takarékba. Nem így indultunk. Az Én jövedelmemből éltünk,ha felemeltem a hangom, hogy nem veszünk ilyen gépet, akkor pofon és egyéb.És babával voltam, ápolási díjon édesanyámmal,+bio őstermelők voltunk.5 évig bírtam.Válás közben fenyegetést,verést kaptam.Végül nem kértem semmit csak ami az Enyém.A házban alig maradt valami.De, az a nyugalom,ami azután következett, leírhatatlan.Felfüggesztettel megúszta, és közel 200000-el. Egy pár év múlva vett 2.6 M-ért autót,házát teljesen felújított a, barátnők, jöttek -mentek.Egyetlen Fiam 21 éves,dolgoz,mellette vállalkozó,dolgozok. És megint keres a volt férjem.Elkopott a pénz látom,mert minimálbérért dolgozik 8órát.Már nem tud megvezetni.Szabad vagyok.😉
2023. febr. 16. 08:23
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem egyeznek, nem jönnek össze ilyennel.

Házasságban, gyerekekkel ez amúgy sem működik majd, ott nincs enyém-tied, aki ezt nem érti, amíg kiesik a no a munkából majd mit csinál? Nem család jellem, tehát nem egymást keressük.

U.I: többet keresek a páromnàl, csak úgy mondom. Ez nem lehúzàs. A párom xaros nettó 200-bol is többet költött rám amikor nekem nem volt pl, amikor fordítva van meg én költők kicsit többet a dolgokba. Nekem ez a normális, és pont.

2023. febr. 16. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
14 vagyok: a 200 még pályakezdő fizetés volt évekkel ezelőtt, mostmár mindketten nyilván jóval jobban keresünk. ;)
2023. febr. 16. 08:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se nem vonzó, se nem taszító. Én benne vagyok abban, hogy mindent felesben fizessünk, viszont akkor neki nagyon le kell adni az igényeiből, mert én nem tudok kifizetni milliós nyaralásokat meg luxusapartmant meg ki tudja mi egyebet, amit esetleg ő tudna. Ha őt nem zavarja, hogy egy 45 négyzetméteres albérletben élünk, nincs autónk, és nyaralni is csak 2-3 évente egyszer tudunk elmenni, akkor is csak belföldön egy hosszú hétvégére, akkor jól megleszünk. :)
2023. febr. 16. 09:01
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Pontosan erre írtam azt, hogy önmagában a pénz és a vagyon nem jelent semmit. Lehetnek neked dollár milliárdjaid is a számládon, ha ebből nincs úgymond külsőleg is látszó dolog pl. menő autó, ékszerek, luxusvilla, nyaraló, yacht stb. akkor szart sem ér. Egyedül a mutogatható, valójában értelmetlen dolgok számítanak. Ha te millirádos vagy de egy sima farmerben és egyszínű pólóban jársz, akkor senki nem fogj tudni, hogy amúgy rohadt gazdag vagy (kivéve persze ha valami híresség is vagy egyben), viszont egy Ferrari-ban pózolva már egyből látszani fog, legalábbis jobban felfigyelnek rád.

A pénz csak egy eszköz, hogy megteremtsd magadnak az éppen aktuális korszellem számára divatos, kívánatos életmódot, de nem is igazán az életmód számít, hanem a mások előtt való felvágás, menőzés (közösségi média).

2023. febr. 16. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!