Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csúnya vagyok arcra, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnya vagyok arcra, akkor nekem soha nem lesz párom?

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 21:17
1 2 3
 21/26 Hans Pötterman ***** válasza:
23%

Én is látok🤷🏽‍♂️

2023. febr. 15. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
20, akkor esetleg menj emberek közé.
2023. febr. 15. 12:37
 23/26 anonim ***** válasza:
29%

20-as: azért mert aki számukra előnytelen külsejű, az neked simán átlagos, de lehet, hogy átlag feletti is akár. Ne feledd, a nők szerint a férfiak 80!%-a nem vonzó semmilyen szinten, ha egy 10-es skálán kell osztályozni férfiakat a nők esetében ez úgy néz ki, hogy a 0-tól igen meredeken csökkennek az értékelések, míg férfiaknál ha a nőket kell értékelni normál eloszlás jön ki (tehát a legtöbb nő 4-6 között van, a szélső értékek felé meredeken csökkenő tendenciával).

Szóval amikor ilyeneket írnak, hogy hány "csúnya" férfit látnak viszonylag szép nőkkel, akkor azt vedd úgy, hogy átlagos nő van együtt átlagos férfival.

Pontozzaok le nyugodtan...

faßok.

2023. febr. 15. 15:57
 24/26 anonim ***** válasza:
25%
23, ezzel csak az a gond, hogy én - mármint a 19es - is férfi vagyok, így a nagyszerű elméletedről ennyit.
2023. febr. 15. 16:05
 25/26 Mathus ***** válasza:
55%

#23: [link]

jubileeről ranking women by men. méghogy a férfiak nem a külsőre mennek? sokkal durvábban fikáznak mint a nők. nem nézel ki a világba (csilliárd hasonló videóval), csak lököd a saját barom szövegedet.

2023. febr. 15. 17:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Vannak ízlésficamosak, szóval tuti lesz párod.
2023. febr. 16. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!