Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csúnya vagyok arcra, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnya vagyok arcra, akkor nekem soha nem lesz párom?

Figyelt kérdés

2023. febr. 14. 21:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Nem lájkolgatni kell, hanem kommunikálni, tudod, shrek.
2023. febr. 14. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
46%
Hasonlóan érzem magam én is, és én se merek senkire ráírni, pedig nagyon vágyom a szeretetre. :)
2023. febr. 15. 04:58
 13/26 anonim ***** válasza:
51%
Igy van, legyel bzi
2023. febr. 15. 06:08
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
Ha mellette még alacsony és kövér is vagy ráadásul férfi, akkor biztosan nem vagy csak nagyon nagyon kitartó keresgélés és óriási megalkuvás révén. Nőként? Tök mindegy, bármikor találhatsz magadnak bárkit. Legalábbis olyat, mint amilyen lennél férfiban. Nyilván Gigachad nem téged fog kinézni magának, de a legtöbb átlagos vagy átlag alatti pasi annyira ki van éhezve (általában), hogy a 80 éves öregasszonyt is megdugná, ha lenne rá lehetősége. És ez nem vicc... Youtube-on Tinder témában rengeteg ilyen videó van, hogy 65+ éves öregasszonyként regisztráltak fel és fiatal, normálisan vagy akár egészen jól kinéző, jól szituált férfiak írogattak neki olyanokat, hogy az ember csak pislogott. Több 1000 like és több 100 match egy öreg nőnek. Vicc az egész mai világ.
2023. febr. 15. 06:28
 15/26 Hans Pötterman ***** válasza:
76%

Ez megint a Bazsi?

2023. febr. 15. 06:43
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Ennyi hírnévvel más már becsajozna.
2023. febr. 15. 06:47
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
Ha férfi vagy, akkor nem. Ha nő vagy, akkor simán lehet, csak észre kellene venned a nem tökéletes külsejű férfiakat is.
2023. febr. 15. 08:08
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

Őszintén, teljesen őszintén?

Nagyon kevés az esélyed.

Neten pedig végképp. Neten k**úrvanagy a választék és hatalmas a szórás...pillanatok alatt lapoznak tovább az emberek, csal jóképűeken akadnak meg...

2023. febr. 15. 09:09
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Háááááát igen.

Van egy limit, hogy hány rossz külsejű férfi csajozhat be. De úgy néz ki te más lekéstél erről. Nem láttad a körlevelet? Benne volt az engedélyre való jelentkezési határidő. Mindneki megkapta az engedélyt, aki jelentkezett, de aki nem, az kimaradt. Sajnálom.

Ez a magyarázat arra, hogy miér tlátni annyi előnytelen külsejű, nyomifejű, esetleg fogyatékkal élő férfit időnként kimondottan tip-top csajokkal együtt, és neked miért nem megy.

2023. febr. 15. 10:53
 20/26 anonim ***** válasza:
55%
#19 Én soha egyetlen előnytelen külsejű férfit sem látok nemhogy tip-top csajokkal, de semmilyen nővel. Te melyik bolygón látsz ilyeneket?
2023. febr. 15. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!