Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok ha gyerekemet egyedül nevelem?
Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok. 12 éves a kislányom. Fiatalként sokat jártam bulizni. Sok kalandom volt jóképű /sármos fiúkkal. És becsúszott a kislányom. Ismeretlen férfire nem is tudtam ráerőltetni az apaságot de én megtartottam. Azóta egyedül nevelem de nagyon nehéz ismerkedi ferfiakkal. Sokan azzal vádolnak hogy annak idején miért voltam felszínes. Hogy biztos egy adonisszal felkúrattam magam és utána már jó lenne a pocakos hapsi is csak anyagilag segítsen. Ez total hülyeség.2023. febr. 14. 12:05
11/15 anonim válasza:
Csak ha nem jönne össze addig is ne a gyereket hibáztasd ezért. Nem ő tehet arrol ha a pasik javarésze egy szenny.
13/15 anonim válasza:
#11 Tehát a pasik javarésze egy szenny, ezért véded azt a nőt, aki mindenkivel megdugatta magát és azt se tudja az isten tudja hány pasiból, melyik a gyereke apja... Egyelek is meg, magadtól vagy ennyire hülye, vagy betolnak hozzá? :D
14/15 anonim válasza:
30 éves vagyok 2 gyerekkel. Nálam is úgymond beestek de egy apátol aki a faluban lakik. Én nem keresek párkapcsolatot. A nagy 8 a kicsi 1 éves. Dolgozok és csak velük foglalkozok
15/15 anonim válasza:
Nekem alapból kizáró ok. Nagyon jó csajnak kell lennie, hogy esélyt adjak a személyiségének is, ha tudom, hogy van már egy gyereke.
Máskülönben mit foglalkoznék más gyerekével? Ráadásul a kapcsolat se tudna normálisan alakulni, mert a gyerekkel mindig lenne valami. Vagy göthös, vagy valami probléma van vele vagy körülötte, ami miatt az anyja feszült lenne, v szomorú. Ez nekem nagyon nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!