Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok ha gyerekemet egyedül nevelem?

Figyelt kérdés
35 éves nő vagyok. 12 éves a kislányom. Fiatalként sokat jártam bulizni. Sok kalandom volt jóképű /sármos fiúkkal. És becsúszott a kislányom. Ismeretlen férfire nem is tudtam ráerőltetni az apaságot de én megtartottam. Azóta egyedül nevelem de nagyon nehéz ismerkedi ferfiakkal. Sokan azzal vádolnak hogy annak idején miért voltam felszínes. Hogy biztos egy adonisszal felkúrattam magam és utána már jó lenne a pocakos hapsi is csak anyagilag segítsen. Ez total hülyeség.
2023. febr. 14. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%

"Ez total hülyeség."

Szerintem legbelül te is érzed, hogy igazuk van.

2023. febr. 14. 12:06
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nálam kizáró, de biztos van akinél nem az.
2023. febr. 14. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Kislányodnak mit fogsz mondani az apjáról? Ki volt az? Egy totál ismeretlen részeg senki? Szegény gyerek..
2023. febr. 14. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Fake
2023. febr. 14. 12:12
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is incel provokacio
2023. febr. 14. 12:16
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Gyerek nelkul is nehéz ismerkedni egy nőnek.

Rengeteg a sz.r troger hűtlen senkiházi.

Nem a gyerek miatt nehezebb a párkeresés. Gyetek elott se találtál senki normalisat. Nemde?

Na ez lenne ma is.

2023. febr. 14. 12:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek nelkulieket is igyanugy hasznalják otthagyják csalják. Marha nehéz egy normálisat találni aki szeret és ki is tart. Gyerek ide vagy oda. Ez nem tőle függ.
2023. febr. 14. 12:18
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha érdekel egy olyan pocakos pasi, aki nem segít anyagilag, írj bátran!
2023. febr. 14. 12:21
 9/15 anonim ***** válasza:
89%
Na ilyen lehúzó kihasználó dagadekok vannak gyerek nélkuli nőknél is mint 8. Tűt a szenakazalban kell keresni. Mert ez a kínálat, a felhozatal.
2023. febr. 14. 12:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Azért rosszindulatú válaszokra nincs szükségem. Szeretném megtalálni a társam. Szeretni és szeretve lenni.
2023. febr. 14. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!