Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb az inceleknek egyedül minthogy elfogadjanak velük egyenlően csúnya szintű nőket?

Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

Én incelként elfogadnék egy hozzám hasonlóan előnytelen genetikával "megáldott" csúnyácskább/alacsonyabb nőt. Kövér nőt viszont nem fogadok el, mivel én is lefogytam és napi szinten teszek a külsőmért.

A mai társadalomban sajnos ott tartunk, hogy míg férfiként a nők nyíltan eugenikát gyakorolnak rajtad, addig nőként annyi dolgod van, hogy lefogyj és már szép is vagy.

És akkor jöjjek össze egy olyan nővel, aki még ennyit se tud megtenni.

2023. febr. 13. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:

8, persze, választhatják. De akkor egyedül maradnak.

A kérdés pont erre vonatkozott. Hogy ragaszkodnak az irreálisan magas elvárásaikhoz és egyedül maradnak, vagy elfogadják a valóságot és párba állnak.

Az nem válasz a kérdése, hogy "de a nők is".

2023. febr. 14. 01:11
 13/18 anonim ***** válasza:
46%

Nem az a lényeg, hogy az incelek miért nem akarnak csúnya nőt. Ez egy tévút!

Az incelek nem érdemlik meg, hogy legyen barátnőjük. Se kiugróan szép, se átlagos, se csúnya, de még a szénbánya bestiája sem. Amíg nem teszik meg a minimum lépéseket azért, hogy kitörjenek a felvállalt incelpöcéből, nem érdemelnek párkapcsolatot.

2023. febr. 14. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy incel vagyok viszont előnytelen külsejű az igen és nagyon szívesen elfogadnák egy hozzám hasonló nőt
2023. febr. 15. 17:52
 15/18 anonim ***** válasza:
nák
2023. febr. 15. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:

15

nék

nagyot hibáztam be is állok a sarokba :(

2023. febr. 15. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:

9

“ 8. De a kérdés is arról a problémáról szól, hogy nincsen annyi jó nő akit el lehetne osztani. Mindenkinek vállalnia kell a hozzá illő külsejű ellenkező neműt és csak akkor van mindenkinek párja.”

De miért elsősorban külső alapján kötelező passzolni? És miért nem mondjuk humor, személyiség, szakma vagy hobbi alapján? Például én szeretek edzeni akkor miért nem olyan csajjal illek össze aki úgyszint szeret edzeni?

Ezt a logikát szeretném megérteni. Hogy miért a külső a szent grál ami szerint párosítunk?

2023. febr. 17. 06:53
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

“ A mai társadalomban sajnos ott tartunk, hogy míg férfiként a nők nyíltan eugenikát gyakorolnak rajtad, addig nőként annyi dolgod van, hogy lefogyj és már szép is vagy.”

Mennyire igaz. Férfiaknak ha nincs jó genetikájuk nincs esélyük széppé varázsolódni mert a nők kizárólag a genetikát nézik míg egy férfit simán ki lehet “trükközni” egy kis fogyókúrával, sminkkel, szolival, fodrásszal. Férfiaknak tényleg nincs opció megszépülni csak a nőknek.

2023. febr. 17. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!