Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért találnak szexre mindig partnert a férfiak pedig nem?
20. Mi értelme lejjebb adni? Senki nem önmaga ellensége.. 😅
Eddig én csak koppantam az ilyenekkel
2/21 anonim -
Kedves te/ön biztosan NŐ tetszik lenni. Annyira aranyos badarság amit irtál. Egy nő nőként választ a férfi férfiként ennyire egyszerű.
Nekem ha tiszta,ápolt egy lány biztosan találok benne vonzót álltalában.
És ha valaki mondjuk nagyon baba attól még lehet fadarab az ágyban,és egy nem kimondottan csini lány aki viszont volt ojan tüzes es érzéki a párnák közt hogy azóta a feleségem. És imádom annyira talpraesett ügyes nő buszke vagyok hogy a párja lehetek.
22. Tetszik lenni, ez jó.
Egyébként nekem is kell valami, hogy megfogjon és a külső az nekem olyan dolog hogy egy dolgot találok rajta ami baromira tetszik, utána egyre jobban kedvelem emberileg is eléggé bele tudok esni. Utána a belső megtart.
Párom is online ismertem meg, de nem bántam meg, azóta sem. ❤️
Na de milyen partnert? Azért nem mindegy az sem. Normális partnert szexre a nőknek is nehéz találni, mert vannak igényeik. A férfiaknak is vannak, csak alacsonyabbak, meg nekünk könnyebb random csajokkal lefeküdni mint a nőkbek random pasikkal.
Ha nem lennének ezek a különbségek akkor mindenkinek ugyan olyan nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!