Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még találni olyan lányt, aki nincs tetoválva?

Figyelt kérdés
Akárhova nézek, lassan már mindenki tele van varratva. Plasztikázott cici, száj, piercing, tetkó, zöld haj, filccel kihúzott szemöldök - ilyesmikből lehet válogatni. A természetesség már nem opció véletlenül sem?

2023. febr. 12. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem sincs. Úgyis megbánnám, mert folyton változik mi tetszik.
2023. febr. 13. 01:48
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

Felnőttként nem lányokat kéne keresgetni, mert azt a törvény bünteti, hanem fiatal nőket.

Amúgy, lehet. Rengeteg nővel dolgozom, a legtöbbjüknek nincs se tetoválása, sem piercingje, sem semmi műdolog (na jó, max a szolid géllakk, vagy rövid műköröm az ápolt kezekért). Egyetem alatt detto, a legtöbb nőnek nem volt sehol semmilye. A környéken, ahol lakok a fővárosban a legtöbb fiatal nőnek sehol semmije nincs.

Viszont aki a természetesség híve, mármint a teljes természetességgé, azoknak nincs szeve a szemöldökük, nem borotválkznak, nem szőrtelenítenek máshogy sem. Nem hordanak feltűnő ruhákat így nem is nagyon tűnnek ki a tömegből.

Tehát rossz helyen keresgélsz. Ne plázába menj természetes nőt keresni, ahogy ne a dunában próbálj cápát fogni.

2023. febr. 13. 05:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Khm... Csak tetkóm van, alkaron. Kijelentettem, hogy olyan helyen nem lesz tetkóm, ahok nem tudom megfelelően ápolni (tehát a hátamon, hasamon, melleimen tuti nem lesz). Minden másban fafej vagyok: nem sminkelek, nem borotválom/gyantáztatom fölösben a testemen lévő szőrzetet, nem csináltatok manikürt/ Qrva hosszú körmöket. Fodrászhoz járok havi szinten, ebből nem engedek
2023. febr. 13. 06:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszélsz. A környezetemben a legtöbb nő tetoválatlan, köztük én is.

Gondolom a természetes nőket észre sem veszed, csak a műanyagot.

2023. febr. 13. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!